Selincokerr portakalcicegii anladım valla bende 2 gündür ilaç kullanıyorum daha geçmedi valla yoruldum artık zaten hep tuvaletteyim sürekli idrara çıkıyorum Allah yardımcımız olsun geçmezse yine üroloğa gidicem napim
portakalcicegii Selincokerr bende bugün ilerledi gibi idrarımı çok az yapıyorum sanki. Bir an önce pazartesi gelsinde doktora gideyim diye can atar oldum
Asrn1 PrensS_annesi Nnnur123 benim idrar kültürümü bana sonda takarak aldılar eğer bende deneme yaptılarsa doktora hakkımı helal etmiyorum Nekadar stres oldum bide çok acıdı normal olmuyomu diye sordum okadar bide olmuyo dedi
Razee Asrn1 bugün bende idrar kültürü verdim ve sadece normal bi kaba idrarımı yaptım size neden böyle bi acı çektirdiler anlamıyorum
Razee Asrn1 sıkmayın canınızı olmuş bitmiş en azından öyle düşünün inşallah iyi sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Nisanyagmurum Senelerdir enfeksiyona çare bulamadım en son sistoskopiyle parça alındı sistit dediler şuan hamileyim kültür veriyorum ama sonucu çıkmıyor bulaş oluyormus bezduuuummm