Melek141120 Kızlar Yoyko park yatak 1300 nasıl sizce beklesem mi biraz daha düşer mi acaba kaçırmaktan da korkuyorum sizler ne yaptınız?
dygacng Melek141120 merhaba ben geçen ay indirimli fiyatla 1400 e almıstım bi süredir takip ediyorum sanırım en fazla 1300e düşüyo
Btss Melek141120 ben Eylül ayında bi indirimde 1000 ₺ye aldım. Bir daha düşer mi o fiyata bilmiyorum.
lentil Melek141120 iyi düşmüş sanki. Ben 5 ay önce fln indirimlerle 900e almştım. İstediğim renk değildi ama fiyatından dolayı aldım 😂
Melek141120 Fulyaaa1 öyle mi diyorsunuz bende kaçırmak istemedim korktum sonra daha yüksek fiyata almak zorunda kalmayayım
Barlas_mom Elele madre park yatak ve yoyko arasında kaldım kızlar sizce hangisi ?? Yoykoyla özellikleri aynı baktım da ne farkı var sizce hangisini almalıyım ?
Melek141120 Barlas_mom canım sanırım elele madrenin alt kumaşları keten değil üstü öyle ama ben çok güvenemedim kumaş kalitesi için Yoyko istiyorum
Barlas_mom Melek141120 Anladım canım yani görünüş olarakta elele bana cazip gelmişti halbuki 🤷🏻♀️ Biraz daha düşüneyim o halde zamanım var zaten
HZeynep Melek141120 kırmızı rengi o fiyata düştü sadece diğer renkler hiç o fiyatı görmedi hep 1300-1400 bandında geziyor
Melek141120 Barlas_mom elele mağazasından bakabilirsin bulunduğun yerde varsa. Bende bugünlerde gidip bakacağım eğer gidersem yazarım tekrardan sana da
mercimeginannesiiii Melek141120 Aynı durumdayım 1400 dü zaten şimdi indirimde 1300 e geliyor. Ama daha düşer mi diye tereddüt ediyorum henüz 3.5 aylık hamileyim. Pahalanır diye bu indirim döneminde almayı planlıyordum.
Melek141120 mercimeginannesiiii bende düşer mi diye bekliyorum düşerse sonra üzülürüm ama yükselirse de üzülürüm 🤣 senin daha erkenmiş ama herşey git gide pahalılaşıyor bizim de az kaldı 28+3 olduk
mercimeginannesiiii Melek141120 ohoo senin epey yakınmış doğumun. Ayy haftası benden ileride olan hamişlere çok imreniyorum ya konudan bağımsız 🤣
Melek141120 mercimeginannesiiii yok yok sen tadını çıkar bol bol büyüdükçe zor oluyor sanırım artık ağrılı dönemlere girdik uykular haram oldu 😂 yat uyu dinlen zaten seninde hemen ilerleyecek göz açıp kapatıyorsun geçiyor 😂