Sedayaym123 Post stoypruz cevap yok açın artık şu aramayı yeter yaaaa bıktım ne guzel faydalanıyoduk uygulamadan sacma sapan bi hal aldı yaaa sadece gün odasına döndü diğer türlüde faydalanmak istiyoruz açın artık yetti yani
Sedayaym123 Aag06 patlicam yaaa kız cevap yok bisey yok aramaya yazıp buluyoduk en azından, incekteyim
Sedayaym123 Fasulyeninannesi1 aşkımya bu nasıl bi bakım yol bakımı sanki lütfen hızlandırsınlar zaten uc bes gun sonra dogurcam :D
muges44 Üf vallahi al benden de o kadar. Az kaldı doğurcam yanıt aradığım hiçbir konuyu arayamıyorum çıldırmalık😬
Aag06 Sedayaym123 valla aynen sincan ayri bi sehir olmali taaaaaa bi ucta😀 Ben orandayim yakin sayiliriz
muges44 Sedayaym123 hayır google da burası kadar iyi tecrübeli anne yanıtı vermiyo ki artık bana göre😂😂yıldırdı
Sedayaym123 Aag06 evet yaa ay yakınmıssız yıne sıncana falan göre 😃 valla buralarda cok ark edinemedim kafa dengiii varda yok gibi sincana tasınıcam bak dedim esime oda hee oralarda cok yasarsın diyo :d
Aag06 Sedayaym123 😂😂😂😂 aynen aynen ay ben sincana gidemem allah korusun bir yere gidecek olsam bavulla cikmam lazim sehirdisina gidiyor gibi 😀