Mrv1007 Sjana ben şuan hamile pilatesi yapıyorum hoca sürekli squat ve lunge hareketleri yaptırıyor, bir de üçüncü trimesterdan başlayarak özellikle emzirme döneminde omuzlar içe doğru dönüyormuş duruş bozukluğu oluyormuş. O nedenle bol bol kol ve sırt egzersizleri de yapıyoruz
Ozlem2904 Sjana youtube elcin demirel her haftaya uygun yuruyus ve pilatesleri var ben yuruyuslerini yapiyorum 26.haftadan beri kg m onum sayesinde sabit kaldi
Sjana Mrv1007 gebeliğin daha 8.haftasındayım bu tür hareketler için sanırım çok erken özellikle ilk 4 ay yapmaktan kaçınıyorum ama bu şekilde de rahat hissetmiyorum
Nurgul1606 Mrv1007 squatı nasıl yapıyorsunuz .. ben ev şartlarında yapmak istiyorum 38+6yım 1 haftam kaldı hiç açılmam yok
Mrv1007 Sjana sizin için erkenmiş gerçekten, hafif tempoda yürüyüş yapabilirsiniz. Çoğu doktor 12. Haftadan sonra onay veriyormuş pilatese, benimki 20’den sonra başla dedi ama yürüyüşü her zaman yapabilirsin diye belirtmişti
Mrv1007 Nurgul1606 bazen normal squat olarak yapıyoruz, bazen dizlerimize direnç bandı takarak hareketli squat, topun üzerinde oturup kalkmalı squat, sumo squat falan her çeşidini yapıyoruz