gkg1029 Kızlar ben yenidoğan 3 adet 3 aylık da 3 adet 6 tane iç zıbın aldım e bebekten beyaz olanlardan normal uzun kol zıbını filan var bu iç zıbınlar yeterli mi yoksa biraz daha 3 aylık olandan alayım mı ???
Acemi_anne61 gkg1029 bende sanırım yenidoğan 5 tane 3 aylık da galiba 5 tane olması lazım. yeterli diye düşünüyorum ama hiç tecrübem yok bu konuda siz bir iki tane daha alın bence
Melos1 gkg1029 bende 6 al 5 öde kampanyasından 3 yenidoğan 3 tane 3 aylık kısakol aldım uzun yoktu. 3-4 tanede uzun kol alıcam cok gidiyormus bide kış bebesi olucağı için uzun daha iyi gibi geldi
gkg1029 Acemi_anne61 evet bende yenidoğan çok küçük geldi gözüme ama 3 aylık olandan 3-4 tane daha alıcam çünkü üst üste koyduğumda minicik fark var 3 ay daha uygun fazla olsun dedim
Ssgndz Kış bebesiyse uzun mutlaka alın ve yenidoğan bazen kakasını sırtına falan cıkarabiliyor leke kalıyor o yüzden yedek iyi her zaman 3-6 alın bira büyükte olsa bisey olmaz
gkg1029 Bana da yetmez geldi de yenidoğan değil küçük geldi gözüme 3 aylık olandan alayım diyorum bikaç tane daha