Happy_kubra Normalde hamileligin basinda adet gunume gore 4 gun geriden cikiyordu ultrason simdi ise farkli cikiyor iki degisik doktorda muayene oldum ultrason cihazlarindan mi kaynaklaniyor yoksa her ultrasonda ayni midir ?
deletedmom27371 Happy_kubra benim de ilk 2 gün önden gidiyordu sonra 10 gün önden gitti bakalım çarşamba günü kaç olcak
Tugbatugba-8181- Happy_kubra benimde farklı ilk gittiğimde sat a göre 1 gün öndeydi. İkinci gittiğimde 5 gün önde çıktı bende anlamadım 🤷
Zzelis Happy_kubra ultrasonda bebeğin ölçümlerine göre veriyo doktorlar o tarihi adet tarihine göre takip ediyoruz ama döllenme tarihi değişiklik gösterebiliyor ondan bazıları ilerde bazıları geride oluyo benim iki hafta ilerde üç Dr da aynı şekilde ölçtü
Happy_kubra Birde ultrasona doktor bakmadi ozel hastane olmasina ragmen ultrason icin ayri bir gorevli bakti sonuclari alip doktora goturdum normalde doktorun bakmasi gerekmez mi
Serrammm Makinadan ölçüm farklı oluyor sonra o açığı hiç anlamadan kapatıyor benimde 1 hafta fark vardı şimdi Sat tarihini yakaladık aynılar
Superannis Bende son adet tarihimi tam hatırlamıyorum her gittiğimde farklı çıkıyor farklı hastanede gittiğimde birinde 34 birinde 36 çıkıyor şuan kaç kactalik tam anlayamıyorum
Happy_kubra Superannis Benimde 1 hafta farkli cikmaya basladi diger muayenemde doktoruma sorucam sende sor bence cnm
Happy_kubra deletedmom27371 yaa seninde mi oyle canim neden boyle cikiyor acaba bebek gelistigi icin mi yoksa dollenmeden kaynakli mi
deletedmom27371 Happy_kubra bazıları gelişime göre diyor canım ama çoğu kişi ultrasondan kaynaklı olduğunu söylüyor bazen 1 hafta geri 1 hafta ileri gösteriyormuş