sinemcansenturk Mevsimlik bebek battaniyemiz var ama kalın kışlık bir battaniye almak istiyoruz 3 kere iade yapmak zorunda kaldım kalın bebek battaniyesi var mı bildiğiniz ?
2melekannesi_ sinemcansenturk lcw e bebek oralarda peluş nohut battaniyeler oluyor ayrıca english home karaca gibi yerlerde de örme battaniyeler oluyor bakabilirsiniz
poncikveannesii sinemcansenturk alize puffy örgü battaniyelerden yapabilirsiniz çok kalın sıcak tutuyor
sinemcansenturk 2melekannesi_ nohut battaniyemiz var daha kalın kışlık bir battaniye istiyorum kontrole vs giderken gerekecek gibi görünüyor ama 3 tane spariş verdim hepsi ince nohut battaniye gibi mevsimlik geldi
2melekannesi_ sinemcansenturk battaniyenin içine bebek için yünlü gibi böyle kalın tulumlardan oluyor öyle bişey de alıp giydirebilirsiniz mont niyetine elini ayağını iyice sarar hem
dudininannesi sinemcansenturk Baya kalın. Ve çok kaliteli. Özdilek markası zaten. Ben çok beğendim. Aralık bebeği olacak benimki. Kesinlikle üşümez 😂
busra0501- sinemcansenturk civilden aldım iç kısmı yünlü kalın ön kısmı örme. Bende Aralık sonu doğum yapacağım.