Nurayselvii Ben kefir , muz , kaşar, süt 35 haftalık 2 kilo 100 gram doktorum iyi dedi ama kafama takılmadı değil doğuma kadar neler yapabilirim alsın diye başka
-YildizTozu- Nurayselvii doktorumun söylediği protein ağırlıklı beslenmeye ağırlık vermek. Özellikle balık, et,mercimek, yulaf
mehmel54 Nurayselvii Valla acıkınca yiyorum özel bir şey yapmıyorum kilosu da normaldi 28.haftada gittiğimde yarın tekrar gidicem 31. haftadayım Bakalım ne kadar olmuşuz azsa eğer bebeğin kilosu süt yoğurt falan yerim herhalde
Beyzasevim Nurayselvii cicibebe bebeğe kilo aldırıyor diye biliyorum ben haftada 1 paket bitiriyorum maşallah 34 haftalığız 2250 kilo bebişim 🧿
Nurayselvii Beyzasevim bende son zamanlarda muza çok bel bağladım bakalım haftaya kontrolüm var alcakmiyiz 😅
minikkoalammm Beyzasevim cici bebe bebeğe değil tamamen anneye kilo aldırıyor 15 kilo almama yardımcı oldu bende duyum üzerine tükettm artı içine ceviz muz ekliyordm kilo alsn diye tamamen bana yaradı
Didemmmmm Nurayselvii 35+6 da 3028 gr dı oğlum 🙏🏻🧿💙 doktorum sen kilo almamışsın ama oğlun güzel beslenmiş dedi🧿🙏🏻 Son zamanlarda Çiğ kabak çekirdeği ve keçiboynuzu yiyorum etkisi varmıdır bilmiyorum.
Beyzasevim minikkoalammm bana hiç kilo aldırmadı 35. Haftama giricem sadece 3 kilo aldım ve hamileliğimin başından beri yiyorum kişiden kişiye değişiyor demek ki
ftmnr_drgt Beyzasevim bende 23+6yim 2 kilo aldım sadece bizimde minnoş haftasına göre önde gidiyor 30 cm 662 gram , bu hafta da olması gereken 27 cm 450 gram yazıyordu bizimde minik kizim kiloyu aliyor 🙂
ftmnr_drgt Nurayselvii Bizde 23+6yiz bu hafta 27 cm 450 gram olması gerekiyor yazan oydu, bizim minik haftasına göre önde gidiyor 30 cm 662 gram bende henüz 2 kg aldim doktor iyi beslendiği ici gelişimi önde dedi 23+2te kontrolümüz vardı