halimos25 9392 2 haftalikken bebek öğrenmek biraz normal gelmedi bana yani 3 4 haftalikken zor çıkıyor 🤔
Herseyinhayirlisi75 9392 kuzum ikinci hafta da gebeliği nasıl öğrendin daha kana tam karışmamış oluyor leke gelmesi normal yerlesme kanamasi lekelenmesi dir ben ilk başlarda bel agrisi sık idrara çıkma göğüste aşırı hassasiyet yaşadım ve hamileligimi böyle öğrendim
oguzweannesi 9392 yerleşmeden dolayı leke normal kırmızıya dönüp kanama olursa anormal sayılıyor. Beta kaçtı öğrendiğinizde bende 2_3 haftalar arası öğrenmiştim hiç bir belirti yoktu rüyamda gördüm test yaptım silik çizgi halinde öğrenmiştim 😄
9392 Herseyinhayirlisi75 BNde polikistik över var 2 aydır adet görmüyorum geçen hafta Perşembe beta hcg değeri yüksek çıktı aile hekimi söyledi 2 haftalık diye
aleladebirmom Öğreneli iki hafta olsa anlarım da iki haftalık gebelik nasıl belli olur ki daha rahminin haberi yoktur bebek olduğundan🤭
9392 aleladebirmom haberi var 😄 geçen hafta yaptım polikistik över var son adet tarihim düzensizlik olduğu için belli değil aile hekimi söyledi beta hcg değerinden ☺️
Herseyinhayirlisi75 9392 anladım kuzum çok sevindim adına rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri nasip etsin😊🌸