Tb9387 Kızlar biliyorsunuz ki yeni doğum yapacaklara bir sürü öneri geliyor.Kullananlara sormak istiyorum gümüş kapak gerçekten işe yarıyor mu acaba yoksa kremler yeterli mi ?
Calisananne25 Tb9387 yakın bir arkadaşım çok faydasını gördüğünü iyi ki kullandığını söyledi, ben de alıcam bakalım denemeye değer diye düşünüyorum çok fazla olumlu yorum var çünkü. Trendyolda şuan xsilver markası indirimde bilginiz olsun.
Lulemom Tb9387 doğum yapalı nerdeyse 3 ay olucak, hala kullanıyorum. Çıkardığım an göğüs uçlarım akşamına acımaya başlıyor. Artık onlarda bir organım gibi oldu 😄
Asyaveannesi36 Tb9387 ben ne olur ne olmaz diye indirimden aldım lohusa halimle aramayalım diye olur da yara olursa diye
Asudeprenses Tb9387 bende indirimdeyken silver ped markasını aldım 127 tl ,ilk bebekte çok acı çektim, birsuru krem aldım çeşit çeşit ama fayda etmedi, bu sefer gümüş kapak denemek istiyorum, yorumlarda herkes çok memnun, inşallah bende memnun kalırım 🙂
Melishilal Lulemom bızım 2 hafta var doğuma aldım ama nasıl kullanıcagımı bılmıyorum rica etsem anlatır mısınız 🙏🏻
Busrazkn37 Oğlumda ilk üç ay falan kullandım nerdeyse çıkardığım zaman gögüslerim acıyodu. Zamanla bıraktım tabi alıştı gögüslerim. Ama kesinlikle tavsiye ederim hiç yara vs olmadı
tgbsn_00 Tb9387 valla almasaydim napardim dediğim tek şey kremler asla işe yaramadı sadece kapak kullanıyorum kesinlikle dene
Htc-28 Perşembe günü doğum yaptım bir hafta önceden kulllanmaya başladım olmasaydı ne yapardım iyiki almışım yoksa Halim perişandı göğüs uçlarım ilk günler çok agrıyordu taktığım an rahatlatıyor tavsiye ederim