Eymen_Enis_Ser KızLar Doğum Korkusu Yaşıyorum Çok Korkuyorum ÖyLe BöyLe DeğiL Bi AkıL Verin Bana Ne Yapcam Ben BöyLe
Aysun61 Eymen_Enis_Ser hiç böyle şeyleri kafaya takmayın o doğum anında öyle bir cesaret veriyor ki Allah hem bebeğini hem kendini kurtarmak için müthiş bir performans koyuyorsunuz ortaya siz sadece dua edin gerisini Allaha bırakın
Minicikkiz Eymen_Enis_Ser Korkmayın. Sadece bir günlüğüne doğum acısı cekicez sonrasında yavrumuzu kucağımıza Alicaz. Arada bende korkardım. Ama artık korkmuyorum. Tek düşündüğüm kızımı kucağıma almak. Hatta hemen zaman geçsin dogurayim istiyorum. Sabırsızlıkla. Evet bizi neler bekliyor bilemeyiz. Ama herkes doguruyosa bizde dogururuz. Hep güzle düşün . Ona sarilicagini minik ellerini ayaklarını bunları düşün 🥰
goktugun_annesiii Eymen_Enis_Ser bende çok korkuyorum öyle böyle değil hemde insan bilmediği şeyden de çok fazla korkuyor valla ya 🙄 ne olacak böyle hiç bilmiyorum inanın yaklaşıyor doğum gun geçtikçe 🤦🏼♀️
Piraye2021 Aynı durumdayım dikkatimi başka şeylere yöneltsem de anlık aklıma geliyor ve çıkmıyor şimdiden stresi sardı, Allah cesaret versin ve sağlıkla doğum yapmayı evladımıza kavuşmayı nasip etsin 🙏🥰
Eymen_Enis_Ser Piraye2021 Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah 🥰🤲bende aynı durumdayım 🤦♀️🤷♀️seninde mi ikinci sezeryan olucak
Merveelisa Eymen_Enis_Ser haklısın valla peki şunu sorayım sana doğum anı mi kötü doğumdan sonrası mi