stor9876 Kızlaar selam 26.haftadayım ve inanışmaz bir kilo artışı yaşıyorum tartıya çıkmaya korkuyorum siz bu haftalarda kaç kilo almıştınız toplam??
annesi_ stor9876 35.haftamdayım 8 kilo almışım doktorum sende kilo al biraz dedi ama alamıyorum maalesef 🤷🏻♀️
Aysun1981 offf ben 20 hafta ve 8 kiloya yakın aldım 😖 haftaya kontrolüm var doktor ne dicek diye korkuyorum 😨
Tugce9334 38 hafta ve -2 kılo 😍😍 bebegimde saglıklı şükür hatta önden gidiyo benimde hicbir eksıklıgım yok. Sadece bıraz dıkkat ve tatlıdan tıksınme nedenıyle eksi 2 kıloyla doguma gırcem sanırm 🙈🙈
ozgese-s Tugce9334 O tiksinme bana da gelse keşke 😂😂😂 Bende gece kalkıp çikolata yiyiorum doğuma yakın patlarım herhalde 😂😂😂
Meleklerimmm3 Valla 3 gün önce doğum yaptım +19 la napıyım canım istedi yedim aldım bebeğim 3 kg doğdu gerisi de gider yavaş yavaş 😂
Shrtt Meleklerimmm3 ayy çok güldüm canım😂😂😂kendimi gördüm sende bende bu gece itibariyle 29+0 oluyorum ve 10 kilo aldım şimdiden bu gidişle bende bi 8 9 alırım😅
Meleklerimmm3 Shrtt valla hiiiç takılma sağlık yerinde olsunda hele o dünyaya gelen miniğimize bakınca her bişeyi unutuyor insan 🥰 biraz toplarla alım düzen otursun her türlü verilir kilo 😂
Pinaraydin_2969 Shrtt Bende bu gece itibariyle 29 oluyorum 😊 Ve bende 11 kg almışım bu gidişle bir 10 daha olacak gibi
Shrtt Meleklerimmm3 Sağlıkla büyüt bebişini canım🥰bencede o an herşeye değer diyodur insan Rabbim o anı hayırlısıyla bekleyen herkese nasip etsin😍amannn kilolar alındığı gibi verilir😁😅
Aysenur5 stor9876 bende böyleyim ya ama yemekten değil acaba kullanılan vitaminlerden mi anlamadim keske cidden biri ne yaptığını nasil dikkat ettiğini söylese stor9876
Selin12- stor9876 ben şuan 26 haftalıgim be sadece 3 kilo aldım ama kilaya fazla takılı kalmayın genetik çünkü ben normalde de zor kilo alıyorum
Sedacyln stor9876 bende 70 kg hamile kaldım şuan 26 haftalığım 5 kilo aldım canım. Dün doktora gittim bu ay biraz fazla almışsın dedi ama canımda sürekli bişeler yemek istiyo😩
Pptya stor9876 Kac kilo aldınız ben 20 haftada 10 kg daha mı fazla 🙈😍 herşeyi normal yiyorum ama çok fazla kilo alyorm
Ecegunes Pptya ben de 20 haftadayım 2.5 kilo aldım ama bence zayıf başladıysanız sıkıntı olmaz ben 69 ile hamile kaldım
Elifinannesi27 stor9876 25 haftaligim 1 kg aldım şuan almaya çalışıyorum ama alamıyorum galiba bende bebeğin gelişimi gayet iyi ama bende sorun heralde bundan sonra alırım diye düşünüyorum 👏