sedaozdemirr Merhaba kızlar,bebeğinizin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyorsunuz?Son adet gördüğünüz tarihe göre mi? Mesela benım 26 eylul son adet tarıhım.6+1 mi oluyorum :))) uygulama öyle dıyor
sedaozdemirr Eylulykdz Keseyı gorduk ve doktor 10 gun sonra gelın kalp atısını duyucaz dedı.Bu Cuma gunu gıdıyorum ınsallah duymaya. Sız duydunuz mu acaba
Eylulykdz sedaozdemirr yok bende haftaya pazartesi gidicem o kadar heyecanlıyım kiiiiii ilk gebeliğim düşük oldu benim bakalım bu sağlıklıdır inşallah
sedaozdemirr Eylulykdz Sağlıkla kucagınıza alırsınız ınsaşlah.Ben de çok heyecanlıyım ılk hamılelıgım.Bır sorun cıkcak dıye cok korkuyorum :))) ama ınsallah saglıkla kucagımıza alırız
Eylulykdz sedaozdemirr benimde ilk hamileliğim ilki Düşük oldu 8 aylık evliyim lütfen cuma günü mutlaka haberleşelim çok merak ediyorum ben sizden 3 gün sonra gidicem kesin olması açısından öyle randevu aldım
melekce Kızlar benim 16 Eylül son adet tarihim ama ultrasonda 6+5 hafta görünüyor. Niye öyle aceba doktora sormayı unuttum. Klomen tedavisi görüp 1 Ekim’de çatlatma iğnesi vurundum aceba geç döllenme falan mı