Anne8484 Prilam bualnti kesmedi mide ağrısı için de gaviscon etki etmedi..Famolin yazdı doktor ama prilamo bırak falan demedi..Kullanan var mı?
Babydream Anne8484 banada hiç etki etmedi prilam hiç sevemedim çok kokusu var. Bugün zofer diye bi ilaç aldım onu kullanmaya başlıcam yarın🥲
Skmlyz Anne8484 ilk hamileliğimde de ikincisinde de deli gibi bulantı be kusma yaşadım. Her gece iki tane prilam, sabah bir tane zofer, akşam üzeri çok kötü olursam diye dramamine verdi doktor. Ve geçirmiyor. Sadece ayakta durmamı sağlıyor 🤷🏻♀️
Elfs Babydream muadilmiş ikisi eczacı uzun zamandır zofer gelmiyor dedi bu ara ilaç temininde sıkıntı varmış o yüzden bunu verdi memnunum ben
Anne8484 Skmlyz Famodini gastrit için yazdı da prilam.da vardi önceden, ikisi birlikte kullanılır mı?Prilami iptal et falan da demedi
Skmlyz Anne8484 ben de 8 ay boyunca prilam kullanmıştım. 5inci aydan sonra gaviscon da eklendi beraber kullandım. Gaviscon gibi şurup mu o da? Gaviscon gibi zararsız ise problem olacağını sanmıyorum ama ilacı hiç duymadım o yüzden net bişey söyleyemiyorum
Skmlyz Anne8484 benim arkadaşım doktor şimdi onu arayıp sordum. Biri bulantı biri de gastritten kaynaklı yanmalar için dedi. Normalde beraber kullanımda sıkıntı olmaz. Ama gebeliklerde mide hassas olduğu için de takipli doktoruna danışsın mutlaka dedi.