pinartonguc Sedefavc Benimde ilk dogumum olacak bende ordan siparis vermek istiyorum. Ama fiyatlar cok ucuk dediginiz gibi😔
mathildaa Sedefavc pinartonguc evet orayada baktim biraz yüksek geldi. Alomagnet diye bi yerden kahve cikolata magnet set siparis verdim ustte yorumda onermislerdi
mathildaa Asli06 valla bana denk geldi herhalde ya. Ya da yoğunlar. Bi kac kiside kötü falan yazmış baska yerden verdim sipsris bende
Asyaburcin Arkadaşlar bu hediyelik çikolataları ne kadar zaman kalınca yaptiricaksiniz. Benim doğuma henüz 90 gün var e misafirlerde gelene kadar falan bayaa zaman var ne zaman yapılmalı sizceeee
mathildaa Asyaburcin benim 36 gun kaldi bugun siparis verdim bir haftaya gelir inşallah. Son kullanma tarihleri önemli bide erken alırsan onu sor
pinartonguc Kizlar birde 61 badem hediyelik var orayada bakabilirsiniz. Kokulu sabun yapiyorlar hediyelik.
Nuray051988 mathildaa ben 5li şekerlerden yaptırdım farklı olsun die hemen ertesi gün elimdeydi hemen çok memnun kaldım
mathildaa Nuray051988 ay evet onlsr cok tatli duruyorrr. Farklıda hem cikolatw klasik artik. Ama ben magnette alacaktım set olarak siparis verdim bakali m
Cilekliruyam mathildaa trendyoldan gelincikolataevi diye bir satıcıdan aldım hatta isim yazmayı unutmuşum sabah hemen aradılar ismi sordular öğlende kargoya verildi mesajı geldi yarına gelir herhalde yorumları iyiydi
Pelbaby mathildaa bende çiçek speetinden yaptırdım yanında kolonya şişesi de var çok guzel bayıldım hemde 117 tl ye ..100 adet çikolata kolonya şişesiyle birlikte ..bence bakın harika modeller var