_ipekkkkk denizin_annesii Valla benimde karnım var ama aşağıda hep göbek deligi hizasında yukarı çıkmadı karnım daha 😊😂 seninde öyle mi
denizin_annesii _ipekkkkk benimki genişliyor sanki bide çok kipirdiyor bu ara 🤭1kilo 114grm dedi bu hafta doktor um
Nznuuz Aysuntas 74 ile hamile kaldım. Şuan 15+5 74.4 diyetisyen takibindeyim yoksaaaa canım her dakika yemek yemek istiyor 😭😭
_ipekkkkk denizin_annesii Bakalım bebişler de obur mu olcak 😂😂😂 Yiyoz ama kaç kilo oldu çok merak ediyorum haftaya kontrol 🤷♀️😊
Aysuntas Elif_1327 valla bende öyle canım sadece göbeğim büyüyor ama kilo almış gözüküyorum şişkinlik ödem ee bir de regl de olmuyoruz doğumdan sonra ne olcak bilmiyorum 😅
_ipekkkkk Aysuntas Aynen büyüyorlar Hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemleri Allah’ın izniyle ama karnımın içi acıyor ara ara 😊🥺
denizin_annesii _ipekkkkk benimde öyle geçen duş aldım çok ağrım vardı dedim acaba şu mu sıcak geldi (ben çok sıcak su ile duş alırım )
Buketylz944 27 haftalık hamileyim 58 le hamile kaldım şuan 64 deyim her aya 1 kg almak gerekiyormuş 6 kg aldım
Hurudgn 50 ile başladık bizde şuan 57 oldum 32. Haftadayim hızlı almazsam bu aralar 60-61 ile biter umarım 🤣
_ipekkkkk denizin_annesii Ayyy bende kız zor alıştım ılık suya kendimi donuyom sanki ama napim iyi değilmiş sıcak su 🙃🙄 rahatlatıyor ama iyi değil diyorlar nebilimmm🤷♀️