Ceren26 Kızlar yarın kontrolüm var doğumum sezeryan olcak yarın büyük ihtimal gün de verecek doktorum acaba ne zamana gün verir benimle aynı zaman da olanlar vardır mutlaka ☺️
Arzu_94 Ceren26 37+3 de gittim sizin gibi 38+3 ile 39+0 arası hangi günü istiyorsan o gün yapalım dedi 39+0 seçtim ben ☺️
Ceren26 Mrvweeeeee 35+3 te en son ultrasona girdim 2.800 demişti doktorum o zaman yarın öğrencem artık kaç kilo oldu ben de çok merak ediyorum
Mrvweeeeee Ceren26 bende seninle ayni zamnda gttim 2800 bnmde 37 gttgimde bugun 3330 du baya kilo alms sasrdm insallah seninde oledr
Ceren26 Mrvweeeeee inşallah canım ya ben de önümüzde ki hafta istiyorum doğumu oğlum okula gidiyor hem ara tatile denk gelsin istiyorum inşallah beni de pzt salı alır 🙏🏻
Mrvweeeeee Ceren26 alir sen istyosan ben soledim gununu pazartesi alin die normalde persembe alacakti sende ole yapabilrisn bebs 2500 gecince sorun olmuyo
Ceren26 Arzu_94 ikinci olmasına rağmen çok heyecanlı bu zamanlar ya hatta ilke göre daha heyecanlıyım 😇 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏🏻🙏🏻
Ceren26 Nemusto demek ki benim de o zamanlar olcak istediğim gibi hayırlısı inşallah kızlar hepimiz için 😌😌