Cgry19 Kızlar 30 haftalık hamileyim bir haftadır ara ara gelen sırt ağrım var önerisi olan var mı nasıl geçer
Hsrt1 Cgry19 bende 30+6 yim. Ayni durum bendede var. Bazen agliyorum canimin acisindan. Valla esim sagolsun surekli masaj yapiyor. Birde ilik dus iyi geliyor.
Cgry19 Deletedmom27362 esra572 sıcak su torbasını deniyorum ama anlık geçiriyor gece uykuya dalamıyorum sırt ağrımdan
Cgry19 deno1 normaldir diye düşünüyorum canım artık iyice vücut ağırlığı arttığı için doktorda olacak artık böyle şeyler dedi
Deletedmom27362 Cgry19 sıcak su torbası erken doğumu tetiklemesin onu iyice bi araştır canım bel destekleyici körseler var hamileler için geçen denk gelmiştim bir hamile mağazasında onu bi araştır benim sırtım şimdiden çok ağrıyor 30. Haftayı düşünemiyorum
deno1 Cgry19 insallah ya benim açıklığı var biyerim birsey olsa aha cocuk geldi diyorum artık piskolojim bozuldu
Deletedmom27362 Cgry19 amin ben hemeroidle uğraşıyorum bir de üstüne düşün erken doğum riskim var ve üstüne hemeroid oldum inanılmaz ağrılarım var şuan bile ağlıyorum acıdan kafam dağılsın açımı unutayım diye buraya girdim
Nilufar_1996 Benimde sırt ağrım var özelikle küreklerde😢 bide kuyruk sokum kalça kemiği ağrısı mahvolmuş durumdayım yatakta dönerken inliyorum resmen 22+4 haftalık 😢