poncikveannesii ftmnr_ bulantının cinsiyetle alakası yok kızlar bulantı yapar diyorlar ama benim erkekti 18.haftadaym kusuyordm sürekli ilaç olmynca dün akşam içmedim bugn bi bulantı olmadı ilk defa
sosi5 ftmnr_ ilk gebeligimde mide yanmam cok olurdu aşırı derece de oglum oldu ikincide surekli istifra ediyordum ogullarim oldu yine bence alakalı bi durum değil kuzum
Hzlkaya ftmnr_ benim kızımda 7.haftadan 17.haftaya kadar bulantım oldu 3 kilo verdim 🤦🏻♀️ İkinci de çok az oldu ara ara bi kaç gün sonra bitti şükür erkekmiş 😂
haticeks Vala hep şey diyorlar annen hamileliklerinde nasılsa sende öyle oluyorsun benımkısı bana hamileyken sürekli bulantı varmış 7 aylık olana kadar karnı Nil’e belli değilmiş şu an bende öyleyim
Ozlem2206 ftmnr_ ben bilmiyorum ama benim 4 buçuk aya kadar aşırı derecede bulantı kusma durumum oldu vede halsizlik bana herkes kız bebek senin dediler oğluşum olucak hayırlısıyla🥰💙
2anneoluyorum ftmnr_ sanmıyorum sürekli midem bulandı sürekli kustum ve kızım olcakgini soyeldi doktor oğlumda hiç böyle diyildim