aycakcer dakpinar- yani yat bence canım ayakta durunca bebekde baskı yapıyo baskıyla açılmada olur allah korusun iki hafta kadar yat bence dinlen hem
glsnyavuz aycakcer o kasılma bende haftalardır var böyle sertleşiyor nefesin kesiliyor gibi oluyor değil mi ben 24 ten beri yatıyorum 32 görelim demişlerdi doktorlar o yüzden korkma artık Allah’a emanet haftası güzel hem bir süre daha gider bence
aycakcer glsnyavuz evet çok değişik bir his . Evet doktorumda bugün korkulcak zamanlarj geçtik artık iyi Zamandayız dedi bakalım inşallah herşey güzel olur
glsnyavuz aycakcer ikizler hep erken doğuyor ilk hedefleri 32 mesela ben çok stres yaptım biraz kendi haline bırakmak lazım biz elimizden geleni yapıyoruz nede olsa 🤲🏻
deno1 aycakcer geçen hafta 28 de 2cm açıklık olmuş hastanede yattım ama bende her an tetikteyim cok korkuyorum biraz daha büyüse dayanasa diye tuvalet harici kalkmam yasak
aycakcer deno1 benımde 29+5 de olmuştu açılmam sürekli yatıyorum yemeğimi bile yatar pozisyonda yiyorum sadece duşa ve ecye kalkıyorum 32 me geldim allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin cocuklarımızı
Elif05_ dakpinar- nasil anladiniz belirtisi neydi baş aşağı pozisyonda ama benimki bugün kontrole gittim öyle bisey demedi
aycakcer Elif05_ yumurtalıklarıma batar girdi yarım saat falan ağırdı . Sağıma soluma dönerken ağrım oldu . Wcye kalkarken yine bıcak kesiği gibi ağrılarım oldu alt karnımda