Askeryareni Kızlar naptıysam grip gecmedi hastaneye gitsem bişe yapmıcaklar nane limon da içtim işe yaramadı felaket şekilde tıkandım 😢🤦🏻♀️
dakpinar- Askeryareni çok gecmıs olsun canım , ben 1 haftada anca güzeldim C vitamin bol su , nane limon ıhlamur ile 🥺
Ilknur12 Askeryareni canım bende geçirdim boğazım için turşu suyu içtim hazır olmayan ve burun bandı kullandım nefes almak adına C vitamini tüket ve bol su içmeyi ihmal etme şok geçmiş olsun 🌺
atlasinannesiii Canım limonlu su iç kivi ye bol bol eğer 16 haftadan büyüksen acilde doktorunun izniyle serum yapıyorlar benimde başıma gelmişti çok şükür serumdan sonra kendime geldim. Çok geçmiş olsun 💐
Askeryareni atlasinannesiii 15 haftalık bi ihtimalle takarlar da hava degişikliği yüzünden bu hale geldim sürekli C vitamini alıyorum meyve filan ama yok kafamı kaldıramıyorum ya burnumu sildikce artık kanamaya başladı
Askeryareni dakpinar- yapıyorum aman1 haftaya nasıl dayancam böyle gözlerimi zor acıyorum maf etti beni
dakpinar- Askeryareni çok iyi anlıyorum canım seni ben de öyleydim hatta dedim Allahım hiçbir hamile grip olmasın diye dua ettim 🥺 ilaçsız Cok zor