Yenianneee21 31+5 haftalık hamileyim covid oldum. Dün acile gittim nst de ağrı çıktı ciğer geliştirici iğne yaptılar. Daha sonra kan verdim kan pıhtılaşması çıktı kan sulandırıcı iğne verdiler. Ve belim çok ağrıyor yanlarımda ağrıyor acaba covidden mi yoksa bu haftalarda oluyor mu 😔 alttan bakmalarına izin vermediğim için erken doğum mu değil mi söylemediler. Çok öksürüyorum o da yapar mı? Doktorum covid olduğum için hastaneye kabul etmiyor. Cevap da vermiyor kaldım ortada. Bebeğim tedaviyle oldu çok korkuyorum 🤲🏻 Nolursunuz dua edin erken gelmesin 😔😔
Mrvsmt2502 Yenianneee21 alttan bakmalarına neden müsaade vermrdiniz baktırsaydınız şimdi bu kadar endişe etmezdiniz riskli bi şey olsa kendileri yapmaz. Dinlenin bol bol su için limon yiyin ben kabuğuyla yiyprdum dengeli beslenin canım istemiyor diye aç kalmayın bi şey oşmaz inşallah allahın izniyle
Kizannesi92 Yenianneee21 Öncelikle doktorunuz özel miydi bende özel e gidiyordum ilgilenmediği için aynı şekilde doktoru bıraktım devlete gidiyorum evde acaba mi diye düşünmekten bence Pandemi Hastanesi’ne gidin emin olun aynı haftalarda covid atlattım kanımda pıhtılaşma yoktu sadece bebek kilo almadi ve bir kerede kalp atışı hızlıydı ama serumla düzeldi gerekirse yatış veriyorlar kendi aracınızla gidebiliyorsunuz da biz öyle yaptık
Bilinmeyen99 Yenianneee21 Ekimin 24 ünde 32 haftalık olarak bende 37 ateş yeni kuru öksürük ve hafif sancıyla hastaneye gittim test yapıldı covidli olduğum öğrenildi onun öncesinde sancım çok fazla arttı baya büyük 2 serum takıldı ilaç verildi ve gün boyu nts ye bağlı şekilde takip ettiler hemen yatışım yapılıp ne olur ne olmaz diye ciğer geliştirici vurdular sancıyı durdurmaya çalıştılar 10 gün yattım 4 gün boyunca gece gündüz geldiler yanıma yani ben çam ve samuraya gittim mükemmel ilgilendiler sancım geçtiği zaman bırakmadılar tedbir amaçlı biraz daha kalmam gerektiği söylendi bu süre içerisinde her gün kan sulandırıcı iğne vuruldum şuan evde 10 lu kan sulandırıcı reçete etti onu kullanıyorum . Ben çok fazla öksürük çekmedim senin ne kadar ciğerlerine indi bilmiyorum ama yanımda yatan hamile ablanın öksürüğü çok fazlaydı ve karnı kasılıyordu o yüzden onunda 1 hafta yatırmışlar mesela seni bırakmaları tuhaf biraz kuzum pandemi hastanesine git bence .. Bu arada kaldığım süre boyunca 3 kere alttan muayene etti herşeyimi normal kabul edince taburcu oldum ve şuan açılmam yok korkma doktorlar ne yaptıklarını bilirler ama ihmal etme 🤲🏻
balbebek412 Yenianneee21 korkma allahin izni ile bisi olmaz. Sadece kendini sakinlestir. Doktorum bana en kritik donem 32 hafta oncesi demisti. 32 haftalik ve sonrasinda dogarsa allahin izni ile sorun olmaz demisti. İnsallah hersey yolunda gider ve sende bebegini zamaninda saglikla kucagina alirsin 🤲🏻 allah sifa versin.
Yenianneee21 Mrvsmt2502 ya bana alttan baktıklarında açılma oluyor dediler doktorum da şimdi bakmıcam diyordu hep 37-38 de bakarım diyordu o yüzden izin vermedim 😔
Yenianneee21 Kizannesi92 evet gittim dün ama parol verdiler serumla nefes taktılat eve gönderdiler sonucum bu gece çıkıcak tekrar verdim test onu bekliyorlar 🥺 siz doğum yaptınız mı?
Yenianneee21 Kizannesi92 evet doktorum özeldi ama hastaneye kabul etmiyor tahlillerimi atıyorum cevap vermiyor 🥺
Kizannesi92 Yenianneee21 Pandemi hastanesi aciline gidin kendiniz iyi olsanız bile bebek için onlar.gerekli herşeyi yapıyorlar ben ağır geçirdim biraz yatırmak istediler yatmadım ama günlük iki günde bir acildeydim
Kizannesi92 Yenianneee21 Ozelde artık sizinle ilgilenmiyor bu süreçte aylarca gittim telefonuma dahi bakmadı ama.bana ders oldu daha gitmiyorum
Feyzabeyoglu Yenianneee21 hayır varsa bi açılma ona bakiyolar canım 27 haftalıkken erken doğum tehlikesi geçirdim bende siz gibi istemedim ilk önce muayeneyi Açıklığın varsa müdahale edebilmemiz için bakmamız lazım dedi doktor Bebeğim için mecbur kabul ettim Iyikide kabul etmişim açıklığım vardı hastanede kaldım 3 gün
Yenianneee21 Feyzabeyoglu anladım canım o zaman testim çıktıktan sonra gittiğim bakıcam 🙏🏻 Sizde nst de ağrı çıkmış mıydı
Momformom Covid aşısı olmuş muydunuz? Bir arkadaşım da son haftalarında covid oldu, onun hastanesi de kabul etmedi ne yazık ki. Karantina süresinin geçmesini bekliyor, aşısız olduğu halde kolay atlatıyor ama umarım sizin de rahat geçer…
Yenianneee21 Bilinmeyen99 tamam canım benim çok sağol sana da çok geçmiş olsun rabbim zamanında sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Yenianneee21 Kizannesi92 evet ama çok kötü davranıyor dün sabah 5 e kadar hastanedeydim tirtir titriyordum yalvarıyorum camı kapatsınlar kapatmıyor battaniye istiyorum vermiyorlar 2 saat öylece kıvrandım 😔
Kizannesi92 Yenianneee21 Hangi şehir bilemiyorum İstanbul İlhan varanka gittim ben o kadar iyi davrandılar ki annem diyerek konuşuyordu doktor yatmami istiyordu inatla hemşireler de öyle üstümü örtüp yatırıp kaldırdılar giyunmeme dahi yardım ettiler nerdeyse alttan muayene vs. De yapıyorlardı
Kizannesi92 Yenianneee21 Bence o doktora bir daha hiç gitmeyin telefondan sizi yönlendirebilir ne bilim iki cümle dahi kurmuyor ve ozellere biz bir dünya para veriyoruz ben o kadar pişmanım ki yedi ay ayda iki kez gittim bir daha gitmem