kubraege Mine32 gaziosmanpaşada avrasya hastanesi var. Ama yeri tam gaziosmanpaşa diye geçmiyor küçükköy diye bilir herkes. Orda doktor Atilla Okur ile devam ediyorum. Atilla beyde çok iyi bi doktor ve doğum ücretleri gop hastanesine kıyasla uygun baya
kubraege Mine32 ebelerle daha geçen hafta tanıştım nstye bağlanmıştım. Pek konuşmadılar ekrana bakıp gittiler doğumda görücez bakalım 😄 normal doğum 1500 epidural 2400 mecburi sezeryan 2000 isteğe bağlı sezeryan 3500 tl.
FahriyeztrkYcel Mine32 aylin hanıma gidiyodum gerçekten çok iyi ve çok seviyodum zaten ama maddi olarak bizi zorlucaktı doğum seZeryan aklımda kalmış 4000tl di ,ben küçükköy avrasyaya geçiş yaptım
Esramine Nurcankrkya memnunum ama dogum gece olduğu icin giremedi kendisi gayet ilgili doktor tavsye edrrim
Esramine Mine32 ewet sertan bey i de biliyorum. Benim zorunlu sezerysn olduğu icin 1500 tl ama kendim direk sezeryan isteseydim 2000 olcakti. Ben hastnden cok memnun kaldim aşırı temiz titiz çalışanları guleryuzlu sonuna kdr tavsye ederim
Mine32 Esramine peki her doktorun dogum ücreti aynımıcanım gittigin dpktor kimdi tekrar bi bakim doktora
Esramine Mine32 muayne ucreti 70 tl canim 10 gun kontrol suresi var 10 gun dolunca tekrr 70 tl oduyosun
FahriyeztrkYcel Mine32 atilla okur a gidiyorum canım😊meriç beyde iyi diyolar ama atilla hocaya gittim ilk ve onda kaldım çok da memnunum
Mine32 Ben başarı hastanrsine gidiyorum 33 hqftam bitti şuan uzun yola cıktım doktor hiçbi sorun yok gidebılırsin dedi gidicegim yere varınca sancılandım burda bi hast gittim gittiğim doktor zerre bilgi vermedi gebeliğimin başından beri okadar pişmanımki şimdi evime dönünce kesinlikle girmicem o doktora muayne ücreti85 normal 1500 sezaryan 2500 düşünün yeni bir hastne ama işte
Yakamozzz Yeniyüzyıl aylin hanıma gidiyordum cok iyi bir doktor ama ücretleri cok pahalı bu ay bayrampasa kolana gecmeyi düsünüyorum dilek acara kısmetse
FahriyeztrkYcel Mine32 80 tl muayenesi ,1500 normal doğum zorunlu sezeryanda 2000 tl .Hastane iyi zaten yeni 2.yılı oldu bi sıkıntı yaşamadım ben doktordan yana da çok memnunum