Sedefavc Arkadaşlar merhaba aralığın ilk haftası doğum bebeği taşıyacağım her hangi birsey almadım karar vermem gerekiyor bu akşam. Şöyle soyliyim bebek arabam var hem yatar oturur pozisyonlu. Bana sadece belli bir süre ilk doğduğu zamanlar hastane sağlık ocağı gibi zamanlar için bir tane şey şart. Öyle aman aman birşeye de gerek yok şahsi aracımız yok çünkü. Elimizde tasicaz oyuzden de kısa süreli kullanicaz. Bana uygun fiyatlı kullanışlı alıp memnun kaldığınız varsa ornek gosterirmsniz Trendyol hepsiburada falan baktım 130tl ye falan puset buldum. Zaten kullanacağım 2-3ay bebek agirlasinca tasiyamam zaten kangurum falan var uzun oldu ama anlatabilmisimdir umarım 🤣
elfmoom Sedefavc ben travel sistem aldım puseti çok hafif iki parmağımla bile taşıyorum açıkcası. ama siz de araba olduğu için tek alacağınızdan dikkat etmeniz gereken en büyük husus hafif olması🙏🏻 bence portbebe büyük gelir puset daha kullanışlı🌸 ama hafif olmalı
219Eyll Sedefavc puset zaten ağır oluyo içine bebekte girince iyice ağırlaşıyo ve tek başına taşıması resmen zulüm .ben ilk kızımda hem puset hem portbebe almıştım portbebe daha kullanışlı bence .hem bebek içinde iki büklüm durmuyo hemde taşıması kolay .
Sedefavc elfmoom Canim bebek arabamda kangurumda çok kullanışlı yenidogana uyumlu hepsi. Belli bi süre sonra onlara geçiş yaparım zaten tam kış bebeği olacak lohusalık vs derken zaten pek dışarı da cikamicaz işte hastaneye falan giderken kullanmak icin istiyorum yorumları okudum 130tl lik falan gayet yeterli gelir gibi geldi
elfmoom Ank-16 Yoyko Elegance aldım :) 25 kg taşıma kapasiteli, pusetin sertifikası var oto koltuk adına. indirimde 4000 kusura aldım , çok nadir giriyor stoklara :) ama kesinlikle öneririm🤍
Sedefavc deno1 ya evet arabama uyumlu pusetler var ama araştırdık 2urun var sadece ve aşırı yüksek fiyatı 🤦🏼♀️
DeryaYuz Bence puset almalısınız. Puset bebeğe anne karnındaymış hissi veren ergonomik, omurga sağlığı için en uygunu. Bütçenize göre uygun birşey seçip alabilirsiniz. Arabanız olmada bile araca bindiğinizde çocuğunuz için en güvenlisi.
Sedefavc deno1 onada baktım bulamadım yeni 0 ürün de yeni araba parası kadar olmadi en uygun en kullanislisni araştırıp Alicam en sizbdns 3-4ay idare etse yeter
deno1 Sedefavc masrafa gireceksen direk port bebe al zaten kış bebegi 1 2 kullanir arabaya geçersin hiç uğraşma