Elif05_ Psikolojim bozuldu hep Bi korku ve endişem var paranoyak gibi bisey oldum erken doğum korkusu bebekle.alakali korkular çok bunaldım kafamı nasıl dagitcam
incisu Elif05_ bende 31 haftalığım böyle bir endişem yok şükür siz neden böyle düşünüyorsunuz evham yapmayın :) işin içinden çıkamazsınız
poyrazinannesi3547 Elif05_ bende 31+2 haftalık hamileyim benimde endişelerim korkularım oluyo Allahım bebişlerimize hayırlı sağlıklı bi şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize çatı ağrısı başladı kuyruk sokumu ağrısı beni bitiriyor uyumak çok zor bi yandan enfeksiyon bi yandan daha hazırlıklar daha bitmedi hep bi telaş hep bi stres birde herşey uçmuş fiyatlar çok yüksek onunda stresi var
ogretmen_anneee Elif05_ bende öyle 34 olcam korku sarıyor içimi bir de makat geliş ayakları asagı da sürekli vajina da hissediyorum ayaklarını 🤦🏻♀️ Korkutuyor
fatma9 poyrazinannesi3547 kuyruk sokumu agrısı bende de var neyden kaynaklı o 4 5 gündür hala gecmedi?
Elif05_ poyrazinannesi3547 vajinada ağrı 30.haftada başladı bende kuyruk sonumuzu ağrısı da arada oluyo ama sırt ağrısı varya o herseye bedel resmen
Ecem2501 fatma9 ah bende 31 haftadayım kuyruk sokumum batırıyor resmen yürümemi engelliyor çok fena🤦🏽♀️
poyrazinannesi3547 Elif05_ Allah şifa versin hepimize sağlıkla kavuşalımda idâre ediyoruz mecburen tüm agrılara
Emleyla Bende 30+1 ve sanki kabız gibi hissediyorum tuvalete oturunca sanki yaparsam rahatlicam gibi zaten bikac gündurde yapamıyorum fervion die demir ignesine başladık 5 gün kullan dedi onunla ilgisi varmı bilmyrm ama çok şişkin hissediyorum kendimi