charlottececi ftmnr_ hayırlı olsun ☺️ Ben de yarın gidicem çok korkuyorum kötü bir şey diyecek diye :) 5+3 benim de😄
Hilalzynp ftmnr_ hayırlı olsun canım bizde dün keseyi görduk doktor iki hafta sonra kalp atışi icin cagrdi ultrason resmini atarmsn kac mm di https://www.hizliresim.com/snbof8f
Aycaaa571 ftmnr_ Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin☺️ ben keseyide içindeki küçüğüde görmeyi çoktan geçtim 😄😄 kocaman oldu karnıma sığmıyor
Mini-mom Hayırlı olsun 😇 Allah kucağımıza almayı nasip etsin🙏 bizde geçen hafta gördük iki kesemiz var biri dolu biri boş dr belki gelişir dedi 🤷♀️ cok heyecanlıyım süreç
zynptnc charlottececi benim de 5+3 doktor keseyi tam göremedi ama bugün gittik tekrar beta HCG verdik az evvel çıktı sonucum ben geçen pazartesi test vermiştim 202 çıkmıştı bugün verdiğimde 5020 çıkmış ama kese neden tam görünmedi kafam karıştı yarın sonuçlar içi tekrardan gidecem
sedaozdemirr Ramocano Bende keseyi gördüm,benım de ara ara kasık agrım oluyor Bazen böyle mınık sancı gıbı hatta :) Doktor,eger dayanılmayacak kadar cok agrı ve kanama varsa gel dedi.Onun dışında Kasık agrıları cok normal dedi.Bebek tutunuyor :)))
charlottececi zynptnc vajinal bakmadiysa ordan bakmasını rica edin isterseniz ben oyle isticem yarın, iyi düşünün iyi olsun. Bazıları keseyi 6. Haftada gorebiliyor ancak, çok okudum öyle 🙄 betanız güzel artmış masallah ☺️
charlottececi Gittim ben de; ikizmiş benimkisi cift yumurta 😮 şoktayız hala. Ulturasonda 5+5 gorunuyodu saglikli olan. İkisinin de kalp atisini gördüm ama biri zayıf atıyodu haftaya cagirdi tekrar. Beta bakmadı. Minik bir kanama alanı gördüğünü söyledi. Ustten baktı; goremezsek alttan bakarız dedi.
ftmnr_ Cereens bebeği gördüğümüz gün beta baktırmadık ama ctesi 3882 idi biz ptesi bebeği gördük 2 kat arttığını düşünürsek 7500-8000 falandır.