Taze1anne Fairymom valla bana kalsa evde bir sürü pijama altım var üstüme t-shirt sabahlık çeker orda da giyerim öyle alıştım rahatlığa 😬 ama ilk kez doğruyoruz racon bu diye mecbur alıyoruz işte 😀
Fairymom Taze1anne benim ikinci ya ondan herhalde birde normal doğum inşallah o yüzden dikiş yerime gelirmi falan derdim de yok ondan rahatım 😅
annembabam Ben pijama takımı aldım trendyol siyah inci den . Doğum sonrası da evde giyerim diye , açık renk degil . Riskli de olmaz . Elbise bana kullanımsız geliyor . 👯♀️
Taze1anne annembabam Bende elbise istemiyorum Aralık’ta doğumum birde ameliyat sonrası çok üşürüm donarım elbiseyle 🤷🏼♀️ siyah inciye bakmamıştım hemen ona da bi bakayım ben 🥰
Taze1anne annembabam ayy fiyatlar şahane. siyah inci de hamile pijama takımı göremedim acaba siz nasıl bir takım aldınız? Kaç kiloya kaç beden? Ben 79 kiloyum ama belim yok kalçam göğsüm büyük ve karnım var bu şartlarda hangi beden olur zerre anlamıyorum 🤦🏼♀️
Taze1anne 3Aysenur33 renkleri nasıl sizinkilerin 🤗 ben bir tane koyu aldım bari diğerini açık alayım diyorum da 🤷🏼♀️
3Aysenur33 Taze1anne Ben mavi üzerine kırmızı kalp desenli ve beyaz çiçekli aldım. Sabahlıklı Lohusa Pijama takımı aldım bide ama dantelşi değil normal düz ayıcıklı 😊
elifinilki27 Taze1anne Bence bir tanede elbiseli alın ben de bi tam takım bir tane de sizin aldığınız gibi almayı düşünüyorum
annembabam Taze1anne hamile takım değildi aldığım . V yaka lacivert bordo ökü düğmeli pijama takımı aldım . Normalde de giymek adına. M beden aldım . 173 boyum su anda 57 kilom var 😃
3Aysenur33 Taze1anne Önü düğmeli pijamalardan birini Trendyol dan diğerini Penti den aldım. Lohusa takımını da Lohusam.com ’dan aldım. https://www.lohusam.com/effortt-3090m-sabahlikli-mavi-lohusa-pijama-takimi https://ty.gl/bky03jxadc Pentinin linkini bulamadım mağazadan almıştım ben.
Taze1anne 3Aysenur33 çok kez baktım bu pijama takımına Trendyolda, düğmeleri açmak zor olabilir diye almamıştım 🥲
3Aysenur33 Taze1anne Ben 166 cm /77 kg için XL aldım. Kumaşı çok hafif. L alsam da olurmuş. Düğmeleri de kolay açılabilir yıkadım solma olmadı ben çok begendim.