lunam kubumom ben de aynıyım, millet tatlıdan kesilirken ben gömerdim tatlıyı 😁 şimdi ağzıma süremiyorum, tatlıdan tiksindim. Ama tuzlu ekşi acı şeyleri hiç bıkmadan yerim 😋 yine de cips vs konusunda kendimi frenliyorum, boş şişiriyor beni
Uzumlu-Kekim Poyrazin_annesi midye ve sakatatlar hamilelikte yasak. Tüketmeyin derim. Bende midyeyi çok severim ama 😅
Poyrazin_annesi Uzumlu-Kekim doktoruma sordm yasak degıl ama faydalıda degıl dedı abartmadan yıyebılrsn dedı 🥰
Gamzebrb AdenEva en iyisi valla bende öyleyim canım ne istese yerim sakınan göze çöp batar modundayım 😂
Gamzebrb AdenEva zuhal topalla yemekteyiz programı var orda bi adam vardı herşeyi yiyodu izledin mi bilmiyorum bide herkese yiyin yiyin diyodu ondan beri herkese böyle diyorum yiyin yiyin 😂
Gzm23 rengarenkduduv tabi ki hayır hamilelik çok özel bir dönem dikkat Edildiği sürece bazı şeyler hariç diğerleri kararında yenildiğinde hiç bir sorun yok
smmamoms Tugbamms6 maden suyu zaten her gün 1 tane içilmesi gerekiyor magnezyum açısından onu zararlı kategorisine almayalım ☺️