Clementinee Kızlar normalde ben çok takılmam bu konuya bebeğim kilosu gelişimi iyise hiç sorun değil ama kilo almıyorum sanki hiç 1 aydırda kontrol gitmedim 3 gün sonra randevum .. Sizler kaç kg aldınız ?
MerveNur- Clementinee 24e kadar ben de 4 kilo tek almıştım sonra ne oldu anlamadım her hafta kilo almaya başladım…
Civcivim000 Clementinee bu haftalardan sonra alınıyor genelde😀 ben ilk 4 aya kadar çok tiksinmem olduğu için hep aç kaldım 4 kilo verdim sonra 1 ayın içinde 5 kilo aldım iştahım açıldı 😀tutmazsam daha da alırım gibi🤭 zaten son aylarda son 2 ay gibi falan bebeğe kilo aldırıyormuş yediklerimiz öncesi anca bizi şişiriyor 😀
Belacivciv Clementinee Aslında kafaya takılacak bir konu değil bana kalırsa eğer hamile kaldığım kilodan sayarsak 2,5 3 kilo aldım, 33. haftadayım bebeğim de haftasıyla uyumlu gidiyor 🌝
MerveNur- Clementinee yarın 28+6 ve en son 8 kiloydu toplam 9 olmuş da olabilir üzülmemek için bakmıyorum kaç gündür 😂😂
Civcivim000 Clementinee ben de takmıyorum napim artık şimdiden ilk defa bu kilolata ulaştım 60a dayandım ağırlaştığımı hissediyorum vucuduma fazla geliyor ama napim kilo almiyim diye aç durup bebeği aç bırakamam diyorum doğsun verilir elbet sağlıkla gelsinler sağlıklı olalım da🤲
Belacivciv Clementinee Sağolun hepimizin inşallah🙏🏻 Zaten son aylarda iştah açılıyor bebekler kilo alıyor sizin de sıkıntı yoktur merak etmeyin☺️
leylo29 Clementinee canim 52 kiloyla hamile kaldigimi ogrendim 20 haftalikken 59 kiloydum suan bilmiyom nekadar aldim 23 haftalik olcam yarin umarım ins daha fazla kilo almam ins 🙏 gerci bebegim olsun
Durunbigeldim Clementinee senin kilo almanla alakası yok ki ben 20 kilo aldım bebeğim 2550 doğmuştu ne nankör anayım ama😄
Slnn1122 Durunbigeldim bende 28.haftadayım 10 kilo almışım yani öyle çok bir göbek yok ama basen ve göğüs aldı bende de
Handan_65 Clementinee Bennılk 3 ay 4 kilo verdım suan 76 verdiğim kiloluları geri almişim ama daha tartılmadım son zamanda
Dfdfdfdf60- Kız ben dogurucsm sadece 8 kg aldım suan 59 kg kafaya takma yanı bebişde gayet kılolu benım❤️