Meryemcelikaliyeva marbling10 Ben progestan kullanıyorum Bazıları diyor ki olmuyor ve kestim var sezeryan olmuşken alınır diye düşünüyorum da kararsızım bilmiyorum ikisinden de korkuyorum
badembid Meryemcelikaliyeva 32 de hazırlamaya başladım 33 haftalık olduk yavaş yavaş bitmek üzere haftaya tamamlarım😍♥️
Meryemcelikaliyeva Mminikmucizemmm Ben kıyafetleri hallettim hepsi hazır yıkama kaldı bir de normal eşyalar odası falan hazır değil daha onlara 30’a falan başlarım diye düşünmüştüm
Meryemcelikaliyeva Mermaiddd Çok teşekkür ederim canım estağfurullah ama lazım olan şeyleri yazdım çok teşekkürler tekrardan🙏🏼🙏🏼🙏🏼
marbling10 Meryemcelikaliyeva öyle bir durum varsa doktorunuz da belki sezaryen için onay verir. Ama ilerisi için de normal doğum daha iyi gibi, hem kolay toparlanmak adına, hem diğer doğumlarda yine iki seçeneğiniz olmuş oluyor.
Feyzabeyoglu Meryemcelikaliyeva 26.haftada alışverişe başladım 2 seferde her şeyini aldım Haftada hastane çantamı hazırladım Ileriki haftalarda agirlasirim yapamam diye Şu an 36+1iz
Meryemcelikaliyeva marbling10 Bakalım inşallah hayırlısı haftaya gideceğim doktorun yanına konuşacağım bakalım ne diyor