kizannesi_1004 Vodofonelu anneler vodofone yanımda uygulamasından 54 tlye aldım sadece koşun bence hemen edinin asla bu fiyata alamayiz
Ask_hosmus kizannesi_1004 ben 62 ye almıştım eczaneden çok pahalı yaa sanki altın tozu var içinde minnacık tüpte🤷♀️
muallimehanimmom5 kizannesi_1004 sadece krem değil ilk alışverişinizde 100 üzeri alışveriş yapınca 50 TL indirim oluyor ben almıştım kremi baya oldu ayakkabı felan var onlarda da geçerli eğer krem alan varsa baska eksiğiniz içinnkullanın ilk alışverişe özel miş
kizannesi_1004 hhilallalll uygulamaya girin sonra sol üstte her şey yanımda diye story şeklinde bir yer var ona tıklayıp alışverişe başla diyin ürünü aratın 😊
kizannesi_1004 muallimehanimmom5 evet sadece krem değilde anne bebek uygulaması ya dikkatlerini çeker diye kremi söyledim😂
muallimehanimmom5 kizannesi_1004 kremi ben gibi alanlar için yazdım bende 😎 alanlar da başka ihtiyaçlarına baksın 😇 ben öyle yaptım 🤗 ama nasıp pişman oldum kremi önce aldığıma 🙈
kizannesi_1004 muallimehanimmom5 siz ne kadar aldınız haklısınız devir ekonomi devri bende üzülüyorum öyle olunca o yüzden her şeyi indirimdeyken almaya dikkat ettim çok geç başlamadım bebek alışverişine en iyisi böyle oldu galiba neyseki bebek ürünlerinde henüz benim aldığım fiyattan aşağı inen olmadı mutluyum😂
muallimehanimmom5 kizannesi_1004 bende 91 TL almıştım ama baya oldu kargo ücretsiz di Bende yavaş yavaş alıyorum 37. Haftam başlayacak bakalım az kaldı her şey o kadar pahalı ki insan azıcık uyguna gelince mutlu oluyor 🙈
kizannesi_1004 sweetbaby1 kantoron ve ayva çekirdeği jelini de bulunduracağım tek bir yöntemle kalmayıp hepsini kullansam daha güzel olur ama 54tl o krem için çok iyi fiyat valla bulunmasinda fayda var en kötü ayak topuğu çatlaklarına sürüyorlarmış onu yaparim sjdjd 😂