Sibel_l3 Kızlar organ tarama testi ve detaylı ultrason u kaçıncı haftada yaptırdınız bide ne kadara, özel veya devlet farkediyormu üniversiteye yönlendirdi beni doktorum
Nurklc38 Sibel_l3 Detaylı usg özel klinikte 600 tl yaptırdım canım ama hastaneye göre fiyatlar değişir :)
Deletedmom_33 Sibel_l3 21+1 de yaptırdım ben özel muayene de fiyatını bilmiyorum görümcem ayarlamıştı
mor_menekse1 Beyzolas mrb canım doçent doktora mı Profösör mi yaptırdın bnde yarın yaptırcam arada kaldım
Zeynep0806 Nurklc38 özel hastaneye gidiyorum kendi doktorumuz mu yapıyor testi yoksa başka bir doktora mı yönlendiriyor
Cemile24 Sibel_l3 Bende bugün gittim araştırma Hastanesine 182 TL ücreti 22.haftamdayım. ama rahatsızlandım ultrasona giremeden geri döndüm eve. Kendi doktorumla konuştum girmen şart degil dedi. Gitmem artık
Nurklc38 Zeynep0806 Yok canım kendi doktorumuz değil başka bi doktora yönenlendiriyor perinatoloji doktoru yapıyor
Zeynep0806 Nurklc38 peki perinatoloji var mıdır özel hastanelerde Medicale gidiyorum ben orda yok diye biliyorum