Bfduam Erdemir93 yumurtlamadan 5 gün önce mi hamile kaldın? Lilaaa sonucu haber verir misin, inş vardır:)
Lilaaa Masalminik amin inşallah 1 bucuk senedir istiyorum İnşallah hayırlı saglıklı evlat nasip eder Rabbim isteyen herkese🤲
maviay246 Bfduam Yumurtlamamı tam bilmiyorum ama akıntım oluyor bende yumurtlamaya bağlıyorum belkide değildir yani
maviay246 Bfduam geçen ay hem 14 ncu günü değerlendirmiştim hemde adetten 1 hafta önceki akıntım olmustu onu değerlendirdim kimyasal yaşadım hangisinde yumurtlamaydı bilmiyorum bu ay yine ikisini değerlendirdim belkide 14ncü gündür
Bfduam maviay246 yok onu demiyorum canım,yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum ben, belki herkesde farklıdır bu. Geç Yumurtlama olunca adetinde böyle geçiliyordu.
Lilaaa isilbydr yaa gercekten mi cok üzüldüm senin adına canım.. Rabbim inşallah sağlıklı evlat nasip etsin 🤲
maviay246 Bfduam Ha evet yumurtlama kişiden kişiye değişiyor ama genellikle sağlıklı bir kadında örneğin 28 günde bir regl olanda 14ncü gündür 😊
Ebrukeskek Erdemir93 yumurtlamayı nasıl hesaplıyorsunuz? Ben takvimden bakıyorum regl bitiminden 2 gün sonra yumurtlama dönemi başlıyor görünüyor
Erdemir93 Ebrukeskek ilk kanamanın ardından geçen 14. Gün oluyor. Zaten yumurtlama döneminde hıssedıyorsunuz diğer günlere göre akıntınız fazlalaşıyor