Beyza2727 Kızlar akşam üstü saat 4 gibi test yaptım ve adetime 5 günüm var ilk 5 dakada bu çıkı 🥺 kuzenime attım oda var dedi akşam acile gidip kan testi vericem 😍 çok heyecanlıyım
Beyza2727 Beyza2727 6 ay önce 2 aylık bir bebeğimi kaybetmiştim kürtajla sonlandı bu ay yumurtlama takibi yaptım 🐥
Alininannesi2888 Beyza2727 Bende Eylül 9 unda 2 aylıkken kürtaj olmuştum. Silik çizgi gördüm bu ay dualarım seninle o süreci bildiğim için seni çok iyi anlıyorum
Bahtubahtu İlk 5 dakika da çıktıysa vardır aynı benimde böyleydi :) sonrasında ultra erken test alıp yaptım ve kaset teste göre olandan biraz daha net silik çizgi çıktı 3 gün sonra kan verdim 183 çıkmıştı Beta hcg.. çok minikti yaniii :) muhtemelen sizinki de çok çok küçük
Beyza2727 Alininannesi2888 Alininannesi2888 ayy inşallah eşim 11.30 da geliyor acile gidip kan testi vericem
Alininannesi2888 Beyza2727 Bilmiyorum bat 11 bekliyorum dayanamayıp erken yaptım 3 test 2 si silik 1 tanesi negatif çıktı dualarım seninle inşallah hamilesindir 🙏
Rapunzel21 Beyza2727 Cok ta kafana takma, biliyorum olmuyor,ama biraz akarina birak, sonra üzülmeni istəməm ,bence erken ama var diye düşünüyorum ☺️