Sltn_T Merhabalar 22.haftadayız arkadaşlar bebeğimiz erkek . 2 hafta oldu bebegimi hissetmeye başlayalı 1 haftadır Bebeğim gece gündüz demeden sanki içimde dans ediyor ☺️ Çok hareketli sizde durumlar nasıl ? Bebişlerinizin hareket durumu nedir ? 💕
Zeynepp97 Sltn_T Bizim bebiş de erkek bende aynı 2 haftadır hissediyorum 😍 Bizimkide çok hareketli maşallah 💙
Deletedmom_33 Sltn_T 24+4′üz. Benimde erkek ve yerinde pek durmuyor ☺️ Hele o haftalarda gece bile kıpır kıpırdı. Şimdi sağa ssola dönünce kasıklarıma çalışmıyor çok 🤣
-momymomy3 Sltn_T bizde 22 haftalık olduk kızımla 2 haftadan fazla oldu hissetmeye başlayalı özellikle yemek yedigim zaman pek keyifli oluyor artık dışarıdan gorunecek kadar belirginleşti hareketleri😊
Sltn_T Zeynepp97 ayyyy maşallah o zaman bebişlerimize ya 🧿 🥰 şekerli bişey zaten yiyemiyorum sabaha kadar uyumuyor tekmeliyor o zamanda . ☺️
Sltn_T Fulyaaa1 yalnız değilmişim ☺️ Korkuyor da insan birazcık içerde bi parti havası var hep uyumuyor mu bu bebişler hiç diyorum içimden bu kadar hareketli olması normal mi bilemiyor insan 💕☺️
Zeynepp97 Sltn_T Şimdiden çok zıpırlar sjsjjs😂 Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım da sağlıklı bir şekilde inşallah ☺️
Sltn_T Zeynepp97 ayy ilerki ayları düşünemiyorum valla ☺️ Amin canım Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 💕🧿
Sltn_T Fulyaaa1 evet korkuyor insan ☺️ Bizim ilk bebeğimiz paniğim bende canım 2.Cide normale döneriz herhalde ☺️ Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🙏🏻🧿
Sltn_T Deletedmom_33 ☺️ İnsallah benimde öyle olur ilerde canım ya gece gündüz uyku nedir unuttum . WC ile de kanki olduk zaten orasını hiç demiyim ☺️ 💕
leylo29 Sltn_T Cok şükür canim bnde 2 gun sonra 23 hafta olcax bizimkide erkek bnimkide hareketli sabah aksam bazen gece uyurken ufak tekmeleri geliyor valla binlerce şükür🤲☺️
Sltn_T leylo29 erkek bebekler daha hareketli sanki ☺️ Ooo geceleri zaten uykum çok hafiftir bazen uyanıyorum o kıprasma minik tekmelere alışmaya çalışıyorum bende ☺️💕
leylo29 Sltn_T Aynn gozle gorunuyor bazen hareketleri canim ya massalh ama cokda hareketli degil bnim yavru sakin biraz sankim bilemedim minik tekmeleri bni ztn aklimi aliyor mutlu ediyor bazen gozumden yas bile geliyor anne duygusu farkli derler ya oleyim iste duygusalim cok 😭☺️