Almla Kızlar ya yukarda da dedıgım gibi Altan bakmakla karından bakmak fark ediyor mu haftasını belirlemede 😅adetle uyumusuzuz da henüz
Seymaben Almla yok kuzum genelde farketmiyor ilk haftalarda bebiş haftasını yakalayamıyor ama 10. Haftadan sonra haftasıyla uyumlu gidiyor🌸
Almla Seymaben ayy ne bilim kuzum ilerleyemedik gibi sanki bir türlü 8+4 dedi bugün ☺️☺️14 kasımda gitmiştik en son o zaman sadece kese vardı bugün gittik bebek de var resmını verdi ama kalbini dinletmedi küçük dinletmiyoruz dedi
Seymaben Almla benim ilk haftalarımda uygulamada 7 haftalık görünüyordum doktor 5 diyordu sonra uygulamada 8 haftalık olduk doktor 6 dedi bu böyle 11. Haftaya kadar devam etti şimdi 17+1 haftalığız🌸🙊
Merve_0109 Almla ay ben mesajın başını okudum sonunu getirmedim okdar üşengeç oldum artık bende 35 haftalığım ve hala çözmüş değilim sağlık ocağında haftam farklı devlete farklı Özelde farklı 🤦🙆
Almla Seymaben 😂😂ayyy çıldırmeler çildırmeler doktor da uyuz birsey sinir etti zaten 🤦♀️🤦♀️Ankara’da malum özel hastaneler uçmus gidiyor