Allahneverdiysee Kızlarr 🤩 hamilelikte selülit jeli kullanmak zararlı mı bilen var mı? At kılı fırçasının bir zararı olacağını sanmıyorum ama jel zararlı mı acaba ? Sadece bacaklarımda ve kalçada kullanacağım
MerveNur- Allahneverdiysee selülit jeli sanırım kullanılmıyor baya içe nufüs eden bi şey bi de zaten ben öyle öğrenmiştim. fırçadan bişey olmaz yıllardır kullanıyorum ama hamilelikte üşendiğimden kullanmadım ama etkili bi şey kesinlikle
lunam Allahneverdiysee at kılı fırçasıyla kuru fırçalama yapmak sanırım hamilelikte çatlaklar için de iyiymiş. İnşallah kullananlar yazarlar, ben de merak ediyorum.
Allahneverdiysee 987123 bacaktaki batıkları ve selülit görünümünü azaltıyor 🤗 kullananlar çok memnun ablamda kullanıyor ben de almak istiyorum işte . Hamilelikte selülit oluştu bende
MerveNur- Allahneverdiysee ben hep tek kullandım batığım hiç kalmadı bıraktığım halde hala yok yani evlendikten sonra kullanmayı azaltıp kilo aldığım için selülite bi şey diyemem ama etki ediyor elbet 😊
lunam Allahneverdiysee hem bacaklar hem karın için. Zaten kuru fırçalamayı hemen hemen vücudun her yerine yapıyorlar.
Allahneverdiysee lunam ya normalde kaşımak bile karında çatlağa neden oluyor diye duymuştum . Fırçalamak iyi geliyorsa ben de yapayım
MerveNur- Allahneverdiysee kuru fırça yapıp üstüne hemen nemlendirmek lazım zaten o zaman bi şey olmaz bence
lunam MerveNur- evet öyle öneriyorlar zaten, kullanılan kremin ya da yağın etkisini arttıyormuş hatta.
987123 Ohaaaaa nerden alınıyor bu ya kaç yaşındayım ilk defa duydum bende alayım bu at kılından fırça