Dmt58 Kızlar 10 gün önce doğum yaptım çocuğun rengi sarı hâlâ , hastaneye götürdüm, geçer dediler geçmedi hâlâ . Bebeği sarılık geçiren var mı ne kadar sürede geçti ?
Zeyyyn Dmt58 2 haftaya yakın sürdü canım 2 saate bir emzir uyandrp gün ışığı alsın birde zamanla düşüyor
Omerhatice Dmt58 canim oğlumda 20 kizimda 2 ay sürdü sari renk olması .. kizimda anne sütü alerjisi gibi bi durum vardı sarılık değeri yoktu ama rengi hele gözleri 2 Aya kadar hala sarı idi 😊
Dmt58 Omerhatice Benimki anne sütü sarılığı değil galiba kan değeri 11 çıktı normalde yüksek ama yatırmaya gerek yok dedi doktor o zaman 5 günlüktü.
Omerhatice Dmt58 11 yüksek değil zaten o kadar 13 un üstünde olunca korkuyorlar 18 de yatiriyorlar Benim kizimin en son 12 idi daha bakmaya gerek yok düşüyor dedi 😊
_Evlatcennetkokusu_ Hemen geçmiyor bizde olduk sarılık 3 haftalık olduktan sonra rengi normale döndü bizimkiside düşüktü hastaneye yatırmaya gerek yok dedi ama özellikle gözlerinin içinin sarısı geç gidiyor emiyorsa korkmayın geçer kendiliğinden