isilbydr Ayaz_Kuzum benim hala bulantıli gidiyor. Bugün tarama testini ve eşimle kan uyuşmazlığimiz olduğu için onların testini verdim. baygınlık hissi oluştu hastaneye gitmeden önce dün de aynı durumu yaşamıştım doktor bu aylarda rahim buyumesinden damarlara basınç olabileceğinden normal dedi. Cinsiyeti de ogrendik 😍😍
esinnnnn1 Ayaz_Kuzum bugün tam 12 olduk çok şükür herşey güzel gidiyor ben hicbirsey yaşamadım ne kusma ne tiksinme , ne başka birşey günlük gülistan geçti bu 3 ay şükür 🥰
Melos12 Ayaz_Kuzum yorgunluk halsızlık sürekli var miğde bulantısı arada oluyor iç yanmam çok 🥺 ama genede şükür iyi gidiyor oğlumda tek iç yanmam olmuştu bunda hepsi biraz farklı oldu benim için🥰
Civcivinannesiii Ayaz_Kuzum selam bizde tam 12 haftalik olduk cok sukur guzel gidiyo🥰🥰 haftaya cinsiyet ogrenmeye gidecez allah izin verirse bide ikili testimiz var cok heyecanliyim🥰🥰🥰🥰🐣🤰
Ayaz_Kuzum isilbydr benim bulantilarin yoktu 11. haftaya kdr simdi ara ara oluyo ama øyle sık değil şükür rahat geçiyo☺️🤲🏻 Geçmiş olsun canım Allah’tan normalmiş dikkat et kendine♥️ Aa öyle mi cinsiyeti ne peki?🥰
Aneebebek isilbydr ben 15+0 im hala söylemiyor doktor cinsiyeti 18. Hafta da söylermiş tek dediği erkeğe benziyor 12 Haftada da aynı şeyi söylemişti
mihraveannesi isilbydr benim Perşembe günü kontrolüm var 12+2 oluyorum cinsiyeti öğrenebilir miyim acaba ya 😍
Ftmnrtna esinnnnn1 Siriuss bende bugün 12 haftalık oldum bazen sanki arada tekme yiyomus gibi oluyorum içiniz de bunu yaşayan var mı doktora haftaya gidicem ama aklım çok karisik
Ayaz_Kuzum esinnnnn1 aynen bende öyle çok rahatım çok şükür 🥰🤲🏻 Sadece 11. Haftadan beri ara ara bulantılarım oluyor ama öyle çok değil☺️ Buna da şükür🤲🏻😄
Siriuss Kusmalı geçiyordu ama 11 den sonra geçti gibi bu ara güzel 🥰 bugün cinsiyeti öğrendim pat diye :( parti yapcaktım
Ayaz_Kuzum Siriuss Çok şükür geçmiş🥰 ay keske önceden deseydiniz doktora öğrenmek istemiyorum diye☺️ Biz ilk ultrasyon zamanımda demiştik ögrenmek istemiyoruz diye tabi ozmn 9+4 filandık yakında yine gidince doktor bakmadan söylerim ki belliyse söylemesin cinsiyeti😅 bizde kendi aramızda balon patlatmak istiyoruz İnşaAllah🥰🤲🏻 Bu arada cinsiyeti neymiş🥰?
isilbydr Ftmnrtna bende senin gibi tekme hisseder gibi damar atar gibiydi bugün baygınlık geçirmenin sebebi 3-6 aylık dönemde rahim buyumesinden kaynakliymis damarlara denk gelince basınçtan ya baygınlık hissi ya da damara yakın olunca tekme kalp atışı gibi normal dedi doktorum
isilbydr Ayaz_Kuzum benim oğluşum olacak teyzesi ❣️ İlk gebeligimi ogrendigimde kız hissediyordum ve kendimi bu düşünceye baya alistirmisim ama doktorumuz erkek dedi. Çok bulantı ve kusmam olmasına rağmen bebiş biraz önden gidiyor çok şükür herşey yolunda 🙏🙏
Ayaz_Kuzum isilbydr maşaAllah🥰sağlıklı olsun da en önemlisi o canım🤲🏻 Peki kesin mi doktor emin miydi erkek olduğundan?☺️
Nnnur123 Bizde 12+2 yiz 🥰 kızlar dünden beri kasık ağrım oluyo batma gibi, enfeksiyonum var ondan olabilir mi ??? Yaşayan var mı böyle bi durum ?
1melisa Nnnur123 bendede oldu dün kasık agrısı bu enfeksiyondan kurtulamadım kalınmaktan yara oldu vajinam napçam bilmiyorum
zulfiyye98 Nnnur123 Nnnur123 bende 12 haftalik hamileyim kasik agrilarim oluyor . Bazen cox rahatsiz ediyor beni😔Bir wey oldu saniyorum.
Siriuss Ayaz_Kuzum ay ben 9 haftalıkken gittim en son bide 12 olduk bugün gittim aynı anda söyledik doktorla ben cinsiyeti söylemeyin derken o cinsiyeti erkek dedi 😀😕