Onner Gzmhsyn bebek arabası, puset,park beşik ve beşik yatağı, anne çantası hepsi içinde set hâlinde aldım kargoya aynı gün verilmiş yarın ulaşır büyük ihtimalle elime çok merak ediyorum 😊 5 aylık hamileyim erken mi bilemedim ama indirimde görünce ucuzken alayım dedim
Gzmhsyn Onner bende 5.5 aylık hamileyim biyerden almak lazım hepsini sıkıştırmak bize zor gelcek liste yaptım ona göre alıyorum bende 😊
viildaaannn Gzmhsyn yaaa Bi pijama alıyım diyorum lohusa ama sanırım tekstilde o kadar indirim olmadı ayın 11 nr kadar beklicem artık
Onner Gzmhsyn aynen her şey pahalandığı için biz de son aya sıkıştırmak istemedik erken aldık. Konu ile alakası yok ama tetenoz aşısı oldunuz mu? Bebegim normalde hareketli, dün 1. Dozu vuruldum ve bebek hala hareket etmiyor bu normal mi acaba ya
minikkoalaam Happy_001 ben instada jammybaby sayfasindan hastane cikisi almistim 80 liraya ama ayynisi ayni marka trendyolda 111’di şok oldum 😂 ama yine de uygun buldugum bi seyleri siparis verdim gelmesini bekliyorum 🤩
lunam alparslanannesii1661 aynen ya benim favoriye attığım ne varsa hiç de öyle aman aman indirimde değildi.
Annenaz Gzmhsyn beşik, göğüs kalkanı, iki adet kendime tayt , nem ve sıcaklık ölçer, askı, organizer , burun aspiratörü aldım 😬
Onner Annenaz 20+4 haftalığız, 1 saat önce 2 ufak tekme hissettim ama emin değilim yarın en azindan bi sağlik ocağına gidip kalp atışını dinlesem iyi olur sanırım