bebeklibirisi Mrs_mry1 yumurta yiyemedipim için sade olarak yanına mecbur sucuk koyuyorum öyle bir iki dilim yiyorum bir sıkıntı yok Allah’a şükür
Gadoo Mrs_mry1 salam sosis pastırma gibi şeyler de yeme dedi doktor işlenmiş gıda olduğu için ve çiğ yememek yasak olduğu için
Annesininbitanesi1 Mrs_mry1 ben hep yedim 34 haftalıgım şükür bir sorun yok canım istedikçe yedim ben azar azar
Zynp44 Mrs_mry1 valla 4 5 kere yemişimdir toplam da heralde tostun içinde hep valla canım isteyince yiyorum ama 3 dilim falan koyuyorum kaşarla karışık yapıyorum sadece tadımlık gibi yiyorum
Semy Mrs_mry1 36 hafta 5 günlük hamileyim yedim. İyice piştikten sonra bir sıkıntı olmuyor. Sucuklu yumurta olmayan bir pazar düşünemem 🙈
Sedacyln Mrs_mry1 ben hep yiyorım canım hiç kısıtlamıyorum kendimi canım ne isterse yiyorum valla bir problemde olmuyo. 26 haftalığım haftada 3 kere yiyorumdur ya kızartıyorum yada tost yapıyorum😊
Sweetbabyy Mrs_mry1 bikere bir parça yedim miğdem mahvoldu işlenmiş gıda yemiyorum çok pişmiş olursa sorun olmaz diyorlar ama miğdeme iyi gelmiyor normalde de ayda yılda bir yerdim zaten
Zeynep09 Mrs_mry1 ben hergün yiyorum nerdeyse yani haftanın 4 günü yerim oğlum çok seviyor o yüzden çok sık pişer dana kangal sucuk kasaptan marketten almıyorum
Mavistez Mrs_mry1 salam sosis sucuk işlenmemiş şeyler sakıncalı. Ama sık tuketmedigin sürece sorun olmaz diye düşünüyorum bende arada bir iki çatal yiyorum sosis ve sucuk 🤷🏻♀️