GamzeDurmus Arkadaşlar adetime 6 gün var yumurtlama yapayım çıkar mı acaba diye baktım böyle çıktı https://www.hizliresim.com/jk949ei
MaBelle GamzeDurmus yumurtlama takibi yaparken yumurtlamadan 4-5 gün önce bile genellikle 2. Çizgi hep silik çıkar. Bu test hamileliğinize dair birşey ifade etmez. En doğru sonucu kan testi verir bu kadar erken 🤗
Gamzeli_anne_ GamzeDurmus Canim ben ovulosyon testiyle hamileligimi ogrendim ama ben adetime 1 gün kalmıştı şüphelendim yaptim yumurtlama günü gibi çift çizgi ikiside koyu çıkmıştı
Fmerve GamzeDurmus evet yumurtlama gününüz yani o çizgininde rengi aynı öbür renk gibi koyu olmalı zaten testti batırdığınız gibi kop koyu olur şuan günlerinizdesiniz. Ama anlamadım o test hcg testti mi yoksa ovulasyon olan mı? Kan vermeniz gerekıyor testte ikinci çizgi çıkmış
GamzeDurmus Hoho ilk zamanlar kasık ağrım vardı bugün de ağır bir poşet kaldırırken kasığımın acıdığını fark ettim bazen yorgunluk uyku hissediyorum tabi bunlar belirti sayılır mı bilmiyorum göğüs hassasiyetim yok ama
GamzeDurmus Fmerve hayır bu ovulasyon testi ben gebelik var mıdır acaba diye merak ettim belki bir şekilde belli olur diye çünkü burada böyle yazanlar oluyordu ama silik çıktı yumurtlama geçti normal de benim değerlendirdim
Fmerve GamzeDurmus hıı anladım kanda tam net olur şimdi iki çizgi var ne denirse umutlanırsınız 🙍♀️🤷♀️