Merveacisu06 Hamileliğin son haftalarında hurma yenirse rahimdeki açılma daha rahat olur diyorlar deneyen var mı?
EylulHifaa Merveacisu06 valla canım dört gündür başladım yiyorum ama bakalım bir faydası olucak mı görücem
Mom54544 Merveacisu06 38 de falan başladım 40.1 de normal doğum yaptım hastaneye gittiğimde 6 cm acilmam vardı tabi 2 gün evde sancı çektim nişan ve su gelene kadar bekledim 🤭 size bekleyin demiyorum ters biseyler olabilir ben acile gittim o 2 gün içinde bı kere ve gerisinide hep hemşire bı ablamla irtibatki geçirdim
Merveacisu06 EylulHifaa az kalmış senin inşallah hurma işe yarar ben d eyesem mi yemesem mi bilemedim daha var gerçi ben de 35 36 haftalıkken başlasam mı diye düşünüyordum
Sedefavc Mahsettiginiz hangi hurma meyve olan mi ? Evde meyve olan hurmadan var elmaya benzeyen korkudan yiyemiyorum bı o bana ben ona bakisiyoruz
muges44 Sedefavc hayır hac hurması dediğimiz canım. Meyve olan değil. Ben 35 haftamdan beri yiyorum günde 1 3, şuan çoğalttım tabii bir şey olmaz yiyebilirsiniz
Sedefavc muges44 Ozaman bu meyve olan hurmayı yiyebilirim sakıncası yok dimi 34haftam planlı sezeryan olacam ekstra adrenalina hiç gerek yok 🤣🤣
muges44 Merveacisu06 aynen öyle😂yani bende bilmiyorum ki faydası var dedikleri için tükettim hep. Şimdi 5 7 tane filan yiyorum umarım görürüm faydasını, zarar gelmez zaten yemekten
muges44 Merveacisu06 35den sonra yavaş yavaş ye canım sende bir şey olmaz, ben öyle yapmıştım🥰 İnşallah bende çok beklemem😂