Fatma_4224 Kızlar geçenler de bir post paylaşmıştım salon ve oturma odası için salon için Allah’ın izniyle kesin kararlıyız kiremit ve Nescafe olacak inşallah. Ama oturma odası için hala karar vermedik aklımda açıkcası pek de bir fikir yok gri kesinlikle istemiyorum TV ünitesi orta sehpa ve zigon sehpalar ceviz kabuğu renginde ayakları ise siyah. Hangi renk uyumlu olur acaba oturma odası için koyu kesinlikle istemiyorum açıkda istemiyorum ne renk tercih etmeliyim şu renk kesinlikle olur dediğini bir fikir var mı acaba
GoncaClk Fatma_4224 Biz tayinci olduğumuz için tek oda yaptık benimde TV ünitesi falan ceviz kabuğu renginde koltuklarım berjerler kahverengi üçlüler krem tonlarında sütlü kahve gbi ama siz salonu o tonlar düsünmüşsünüz aklıma tatlı sarı tonları ya da bebek mavisi geldi yeşilin güzel tonları da olablr koyusu falan. gri baya gündem de ama sevmiyorsunuz sanırım ☺️
Kerem_mom Benimde eşyalarım aynı tonlarda , bi duvarı yeşil yaptım diğer yerleri çok çok açık gri . Gri yerine başka renk yapılabilir bence. Kesinlikle araya bi renk katın hep kahve tonlar olmasın
Fatma_4224 Kerem_mom canım kira da oturuyoruz o yüzden açıkçası eve masraf etmek yerine oturma odası salon takımı felan yenileyelim dedik 4 yıldır evliyiz bu arada
Fatma_4224 Kerem_mom salon için kiremit ve Nescafe düşündük eşimde cok begendi gerçekten açıkçası cok sevdiğim bir renk. Ama oturma odası daha canlı daha renkli olsun istiyorum fakat hangi renk olmalı hiç bir fikrim yok evlenirken açıkçası hiç sıfır eşya almadık durumumuz okadar iyi değildi şimdi ise alalım diyoruz fakat mağazalar da hep gri tonları ağırlıklı yani gidince şu koltuk şu renk olsun nasıl diyeceğiz onu da bilmiyorum aklımızda bir renk olsa ona göre söyleriz ama cok kararsız kaldık bu konuda
Esrapry Fatma_4224 zaten modelini beğenince renk kartelasi çıkarıyorlar ama bence desenli vs olmasın tek renk güzel benim oturma odami atayım mavi ve krem koltuklar çok acele aldık dikkat etmedim orda bordoydu küçük oda boğar diye mavi seçtim iki mavi fazla gelir diyede birini krem yaptirdim ama sonradan hoşuma gitti berjer varsa iki bej ve renkli berjer de olur kusura bakmayın çok toplu değil salon olmadığı için ama 🤦
Ozlem2206 Fatma_4224 antrasit füme yada lacivert renklerde olabilir hem modern durur hemde oturma odası için kir götüren bi renk olması daha mantıklı olur 😊
Fatma_4224 Esrapry daha ne kadar toplu olsun canım cok hoş rengi gerçekten çok begendım acaba mürdüm tonları mı olsa diyorum yanına da kahverengi felan hoş durur mu
Fatma_4224 GoncaClk anne evinde gri kullanıyorduk gerçekren çok soğudum gri renk den. Gül kurusu hafif açık pembe tonları da iyi olur mu hardal sarısı da cok hoşuna gidşyor ama çok kararsız kaldım açıkçası
Fatma_4224 EsengulC evet biliyorum ama renk uyumunu yakalayabilir miyiz acaba mesela biri koyu birisi biraz daha açık renk mi tercih edilmeli
Fatma_4224 Kerem_mom şahane olmuş gerçekten keşke kendi evim olsaydı da istediğim gibi renk çümbüşü yapabilen
Kerem_mom https://imgyukle.com/i/kcGIet Ben bu tonları kullandım , koltuğu daha koyu da seçebilirsiniz
Fatma_4224 Kerem_mom açık renk cok seviyorum ama aşırı sakar birisiyim. Gelen giden misafir de oluyor o yüzden kir götüren bir renk cok daha mantıklı olur belki gül kurusu felan seçebilirin yanına da krem yada kahverengi tarzında
Esrapry Fatma_4224 olabilir ama oda zaten küçük oda olacağı için çok koyulastirabilir tek renk koyu koltuk ama duvarlar açık renk halıda açık renk o zaman olur ama ikinci koltuk rengi olmadan