Serpiloral 22 haftalık hamileyim kan ilacı demir vitamini bide progestan fitil kullanıyorum çok tuvalete çıkıyorum ama 5 dk önce tuvalete girmeden su gibi bişey geldi acaba normal bişeymi?
Pirayeada Serpiloral ben de sabah akşam fitilini kullanıyorum bazen tahriş olup şişiyor akıntı bende de öyle progestan yapıyor. Kaç iç çamaşırı değisiyorum
Serpiloral Pirayeada ben bide çalışıyorum çalışırken oldu böyle durum akıntı değil biraz su gibi geldi tuvaletede çok çıkıyorum ilk düşük oldu bu 2 invi endişeleniyorum
Pirayeada Serpiloral ic çamaşırı çok mu ıslandı bacaktan akacak kadar olursa iyi değil. Benim ’de şeffaftı ama enfeksiyon cıktı bende antibiyotik kullandım. Progestan fitil olarak enfeksiyon yapıyor bide ben serklajliyim. 21 haftalik
Serpiloral Pirayeada hayır çok ıslanmadı sızdı sadece ama hemen tuvalete gittim biraz zor dönemden geçiyorum endişleniyorum
M93 Serpiloral benimde öyle oldu su geliyordu fitil verdi enfeksiyonum varmış kullandım bitti ama dün tekrar su geldi ama az bir şey ama külot ıslanıyor doğal olarak. Bence idrar kacırması da olabilir su gibi kokusuz bir şey 😒
Pirayeada Serpiloral Allah yardımcımız olsun ben ’de riskli gebeligim evdeyim siz rapor alsanız evde dinlenerek daha iyi olurdu
Serpiloral M93 evet fitil bende kullanıyorum işyerinde oldu biraz kaçırma kokusuz tuvalete çok çıkıyorum çok su içtiğimden
Serpiloral Pirayeada kanamam oldu 1 buçuk gün hastanede yatırdılar 1 haftada rapor yazdılar bugünde geldim işe kuzum zor günler geçiriyoruz ama çok zorlanırsam çıkıcam işten
Pirayeada Serpiloral Benim de kanamam oluyordu her hafta proloton iğne vuruluyorum. Evet baktınız olmuyor işten çıkın zar zor bu haftalara geldik. Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin cnm
Serpiloral Pirayeada aynen canım şuan heleki en zor zamanlara geldik bebeğimizin sağlığı önemli rabbim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah 🙏🏼