nisaninannesi2 Gizemyakar 7. haftadan beri kullanıyorum. Şuan 26. haftadayım hala gece bir tane fitil olarak alıyorum.
Fatma_6868 Gizemyakar iyi bi ilaç bende 11 haftadan beri kulanıyorum düşük riskm vardı sabah akşam fitil olarak alıyrm iyi ama bana artk etki yapmıyr sanki🤦♀️🤷♂️
Gizemyakar Muberenay_25 fitil olarak dedi zaten doktor. Siz kullandınız mı? Etkisi oluyor mu ? Yani düşük olmaz dimi biraz korkuyorum
Fatma_6868 nisaninannesi2 bişey sorcam ilacı aldınız zaman dışa geri atıyr mu ben aldım zaman çok akıntı oluyr dışa atıyr tekrar?
Serpiloral Fatma_6868 2 saat kadar kalkma yataktan etkisi olsun akıntı olması normal benim geri geliyordu etki etmemiş gibi doktora sordum 2 saat bizim için önemli kalkma yataktan akıntı normal demişti
Fatma_6868 Bsra19ogz olabilr doktora sordum ağızdan al dedi ağızdan aldım zamanda halsizlk sersemlik yapıyr ölede iyi olmuyor
nisaninannesi2 Bsra19ogz Ağızdan aldığımda sersemlik yapmıştı, doktor fitil olarak al dedi. O günden beri hiç yan etkisini yaşamadım.
Fatma_6868 Serpiloral zaten yatarken atıyrm sabah zor oluyr kalknca yapıyrm ama 2 saat geçmeden kalkıyrm haliyle