eso14 yigitege_annesi canım valla bende çok düşünmüştüm. Yine bu başlık altında paylaşım yapanlar olmuştu. İyi piştiği sürece sorun olmaz diyorlar 😊
incisu yigitege_annesi A vitamini çok yüksek olduğu için pek tercih edilmiyor gebeliğimin en başında bir kere yedim dahada yemedim
Zehrasya yigitege_annesi canim aşırıya kacmadigin sürece bnce bi sıkıntı olmaz bende normalde yemem ama canim çok çekti guzel pismisini yedim 1 kere ilk aylarda yemeyin diyorlar genelde
35lavanta eso14 Doktorum bana ilk 3 ay yasaklamıştı her türlü sakatatı hoş ben hiç yemem zaten sakatat sevmem 😂 Ama ablamın doktpru sanırım ozamanlar 6 7 aylık hamileydi ciğer ye demişti bence iyice bir araştır
Babydream yigitege_annesi doktorum çok fazla olmucak şekilde ve sürekli tüketmediğin sürece yiyebilirsin demişti ☺️ Ama bazı doktorlarda ilk 3 ay önermiyor 💁🏼♀️ Çok severim tavuk ciğerini ama ya bişey olursa korkusuyla yemiyorum bende ☺️
Tubis333 Bu üçüncü gebeliğim valla ilkinde sanırım fazla pinpirikliydim ama ikincisi ve üçüncüsünde gayet bütün sakatatları özellikle ciğeri yedim hiçte bişey olmadı dokunmayın diye bir hurafe olduğu için dokunmuyorum
Babydream yigitege_annesi maşallah Allah sağlıkla kıcağnıza almayı nasip etsin inşallah olmaz bence ☺️
llFatma yigitege_annesi ben çok yedim gı bir şey olmaz ye dalak yeme demişti annem zaten sevmem onu da sevseydim bilmiyorum belki onu da yerdim😁
llFatma yigitege_annesi fazla yemiyorum ya 31. Haftamdayim. 3 kere yedim ciğer sadece arnavut, normal kavurup, bir de dışarda ciğer şiş olarak yemiştim.
Tugbatugba-8181- yigitege_annesi canm ben ilk bebeğimde yemistim bir iki defa canm çekti bundada hamile olduğumu bilmiyordum yedim