-Melek Btl-Als erken gebelik testini yapsaydın keşke bu testler genelde adet 5 10 gün geçtikten sonra gösteriyorlar
Beyzanurecer Btl-Als kendinize bu psikolojik baskıyı neden yapıyorsunuz. Görsel de bir şey görünmüyor. Ama her testin t kısmının yeri her zaman gölge şeklinde vardır. Adetiniz 5-10 gün gecikmeden test yapmayın. 🌿
misslaviniaa -Melek evet ya bu kaset testler beni cok sinir ediyo bu tek cizgi gorduyum zaman..adetim yarin aslimda bugun test yapdim tabiikide negativ sonuc..nasil bekliycrm bilmiyorum
Btl-Als misslaviniaa Bence umutsuz ol bazen idrar da ckmyo kanda var ckyo bazende tam tersi oluyo hayırlısı olsun adımıza
misslaviniaa Btl-Als insAllah canim sende hamile oldugun zaman beyaz akintinin miktari cogalmismiydi?
Btl-Als Alparslaninannesii İnşallah böyle çıkpta hamile olanda çok hemen negatif diyolar bazen silik cıkabiliyor
Btl-Als Alparslaninannesii Herkes öyle diyo olmsam yapcam çıkmasada kan vercem belki başka birsey çıkar ihmale gelmeyim
Btl-Als misslaviniaa Benim normaldede akıntım çok var belirtilerim uyku hali baş ağrısı kasık batması bel ağrısı birde arada göğüslerim ağrıdı ama dolgunlastda