minikmucizem1655 5haftalik hamileyim ama ne baş dönmesi ne mide bulantısı şuan için yok normal mi sizce?
Eylemkurtkaya minikmucizem1655 evet normal 1-2 hafta sonra başlar umarım hiç başlamaz rahat geçer benim 6 haftadan başladı 13 haftalık şuanda halla bulantı kusma baş dönmesi ölü gibiyim
K88_ minikmucizem1655 kuzum hayırlı olsun inşallah şimdiden 6. Haftada başladı ben de ve tatile çıkmıştık inşallah olmaz senin 10. Haftalarda azalarak kayboldu çok şükür ama bitmiyor sonra baş ağrısı şimdi bel ağrıısı😂😂 22. Haftamdayım
Mevludedamgaci minikmucizem1655 benim baş donmesi olmadı hiç ama mide bulantim 7. Haftada başladı 17. Haftaya kadar çok yoğun sürdü sabahları cok kusuyordum şuan 19+4 olduk ara sıra bulanıyor midem
minikmucizem1655 Eylemkurtkaya Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kucaklarimiza almak nasip olsun inşallah 🙏👼
Busra2013 K88_ ben aksam 23 olcm benım vajına agrım var mesela gece sag sol yaparken cok agrı oluyor vajına popo agrısı tuvalete kalkarken adım atamıyorum magnezyumdan dolayı sanırım bende gıdecem kontrole pazartesı bı hap alırım
minikmucizem1655 K88_ K88_ Çok teşekkür ederim canım benim 🙏Hayırlısı olur inşallah bakalım zaman ne gösterecek 🥰👼
Srpriz_bebek İki hamileliğimde yoktu ama bu 3. Hamilelik 5. Haftada başladı çok fazla bulantı oluyor baş dönmeside ara sıra oluyor.. 1 hafta sonra kontrol var dontora sorcam normal mi bu kadarı diye çok kötü bir durum