Buse27 Alininannesi2888 Benim gebeliğim böyle belliydi 😘 şuan 11 HAFTALİKGİZ Allah nasip etsin sizede
Neseeli Gzdeee11 aile hekimine kan verebilirsin canım kesin sonuç çıkacaktır.. idrarı beklersen de adet olacağım gün yap..
Gzdeee11 Neseeli adet gününü beklicem ya bu kadar bekledim biraz daha beklerim sağlık ocağına falan uzağım biraz en iyisi beklemek
Suhedaaemiroglu Benimde bat 12 dayanamayıp bu gün test yaptım negatif 🤦🏻♀️ Biraz daha beklicem benimde kasıklarımda batma oluyor iyiye yormak istiyorum inşallah olumlu sonuç alırım 😭
Beyza2727 Benim adetime 5 gün varken kaset test yaptım pozitif gördüm kan testi verdim kan tahlili negatif çıktı doktor dedi yanılma payı olabilir dedi adetimin geçmesini beklicem buda testim https://www.hizliresim.com/pd8gm93
Meral96 Gzdeee11 benimde evde erken gb testim var ama yapmaya korkuyorum😂😂 Adet gunumu beklicem artik. Hevesim gitti umutsuzum gercekten 😏
Gzdeee11 Meral96 en iyisi adetin geçmesini beklemek valla boşa harcadım testi keşke bekleseydim biraz daha
Gzdeee11 Suhedaaemiroglu uygulama üzerinden takip ediyorum 23 ekim orta 28 ekim yüksek gösteriyor hamile kalma şansını
Suhedaaemiroglu Gzdeee11 anladım canım ben ovulasyon testiyle kontrol ediyorum benim 31 inde yumurtlama oldu
Suhedaaemiroglu Gzdeee11 aynen öyle hakkımızda hayırlısı hepimiz inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürüz